Nálatok mi a helyzet most az óvodában? Sok a beteg gyerek?
Figyelt kérdés
itt most gyakorlatilag az a helyzet, hogy az egészséges gyerekeket aki tudja nem viszi, mert tele az óvoda térdig lógó taknyos, köhögő, beteg gyerekkel.
nagyon felháborít. a körzetes gyerekorvos azt kéri a szülőktől, hogy mivel nagyon sok a megbetegedés, "csak náthás" gyereket ne vigyenek le, inkább kiadja látlanban az egészséges igazolást. már az óvónők írták ki a fb-ra, hogy mennyire felháborító, hogy az egészséges gyerekekkel vannak otthon táppénzen.
nagyon elkeserítő!
2017. jan. 31. 11:33
1/13 anonim válasza:
17-bol hat gyerek volt tegnap. A tobbi hasfajas, hanyas, influenza, baranyhimlo miatt hianyzik.
2/13 anonim válasza:
Az én kislányom bölcsis.Ő két hét után tegnap ment először.12-en vannak a csoportban,hatan hiányoztak tegnap,és az ikerpár,akik voltak,mind 2 tagja durván náthás volt.
3/13 anonim válasza:
November óta nagyjából folyamatosan hiányzik a gyerekek fele, de volt, hogy háromnegyede. A faluban volt calici virustol, bárányhimlőn át minden. A fiunk október óta ovis, azóta másfél hónapot járt durván. Nálunk nem nagyon viszik a beteg gyerekeket egyébként.
4/13 anonim válasza:
nálunk fehérváron a 20fős csoportból 2 hete 7-8an vannak. hála isten a lányom még jól bírja,még nem kapta el.jó lenne nem esnék bele :/
5/13 anonim válasza:
Sok. A fiam második hetét tölti itthon köhögéssel.
6/13 anonim válasza:
Én második hete vagyok itthon a lányommal. Múlt héten volt igazán beteg, ezen a héten meg azért nem vittem, hogy felerősödjön kicsit, másrészt mert még itthon vagyok a tesójával. Amúgy a csoport kb. harmada hiányzik úgy hallottam.
7/13 anonim válasza:
A héten már szinte teljes a létszám a bölcsibe és az oviba is.
2 hete kb 80% volt beteg, előző héten kb 40% és a héten bölcsibe teljes a létszám az oviból 1 gyerek hiányzik.
8/13 anonim válasza:
Lányom múlt héten kezdte az ovit. Csúnyán hangzik, de nekünk most jól jött a sok hiányzó, mert mindössze 8-an voltak az első napokban, mikor a beszoktatást kezdtük.
9/13 anonim válasza:
Igen, talán a fele van a társaságnak. De az iskolában is rengeteg a beteg.
10/13 anonim válasza:
Nálunk 10en voltak a 24-ből. De holnaptól már én sem viszem, nehogy beteg legyen a jövőheti farsangra, amit nagyon vár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!