Fejtetű kérdés. Mégis mit csináljak? Help ötletek?
Az ovisom fején találtak serkét - megint
Ez megy majd 3 hónapja
Többfajta irtószerrel kezeltük már lassan heti szinten az egész családot lekezelem emiatt és mosom a komplett ágyneműt is, sapka cserék, december elején pont ezért maradt otthon másfél hetet is a kicsi h hátha akkor vége lesz
próbáltam már hajszeszt, sampont, kimoshatót, rajta hagyósat, hajvasalót(a meleg miatt) a serkefésűn átmegy többet próbáltunk már...
de mindig visszafertőződik
mi nem kapjuk el legalábbis én nem találtam a többi gyerekében ...
az ovi sem tud mit tenni - szol akinek olyan a gyereke és ennyi
kéthetente jár ki a védőnő
lassan már 15e elment erre a problémára
Kérjed, hogy hívjanak össze rendkívüli szülőit, ahol az óvónők elmondják, hogy aki talál a gyerekében tetűt az azonnal kezelje le és jelezze az oviban, illetve aki még nem tetves és megteheti, az kezelje le megelőzésképpen.
Nálunk hónapokig tartott ez a mizéria (szerencsére egyik gyerekem sem kapta el), és a végén az lett hatásos, hogy orvosi igazolást kellett vinnie annak, akiben tetűt találtak, hogy lekezelték és eltávolítottak a hajából minden serkét. Igazolás nélkül nem engedték oviba a gyerekeket.
Huu koszonom az otleteket
Most vasalom szegeny gyerek hajat :-(
Sir mint a veszedelem de kenytelen vagyok
Hetvegen megint lekezelem a csaladot es meg parszor ezutan
Lehuzogatni nem tudom a hajarol mert nem latok jol es ha latom is mire odanyulok eltunik, szep vekonyszallu csillogos haja van, a serke fesube nem akad bele mert olyan picikek a serkek
Az is kerdeses, hogy az ovodai matracok, agynemuk fertotlenitve vannak e.
Vegyel megelezo sampont, es miutan kiirtottad a serkeket, mosd minden nap azzal a fejet. Igy nem kapjatok vissza akkor sem ha az oviban valakinek van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!