Fejtetű kérdés. Mégis mit csináljak? Help ötletek?
Az ovisom fején találtak serkét - megint
Ez megy majd 3 hónapja
Többfajta irtószerrel kezeltük már lassan heti szinten az egész családot lekezelem emiatt és mosom a komplett ágyneműt is, sapka cserék, december elején pont ezért maradt otthon másfél hetet is a kicsi h hátha akkor vége lesz
próbáltam már hajszeszt, sampont, kimoshatót, rajta hagyósat, hajvasalót(a meleg miatt) a serkefésűn átmegy többet próbáltunk már...
de mindig visszafertőződik
mi nem kapjuk el legalábbis én nem találtam a többi gyerekében ...
az ovi sem tud mit tenni - szol akinek olyan a gyereke és ennyi
kéthetente jár ki a védőnő
lassan már 15e elment erre a problémára
Nem veletek van a baj, hanem valakit nem kezelnek az ovis csoporttársak között.
Ő megfertőz mindent, és mindenkit.
Ez ellen szinte semmit sem lehet tenni, esetleg jelezni az óvoda vezetőnek, blokkokkal együtt Ti megtesztek mindent de valaki visszafertőz.
köszönöm a következő alkalommal azzal kezelek le majd mindenkit itthon
:(
sajnálom mert én nem is találkozom a többi gyerek szüleivel
korán megyünk nagyon és a párom hozza el ö meg hát nem kérdezz
de majd megpróbálok kideríteni kinek olyan még a feje
Rögtönzött szülői meg panaszt tenni a vezetőnél.
Sokkal szigorúbb szabàlyok az oviben. Reggel mindenkit végignézni,addig senki sehova. Csak ìgy lehet megállìtani a terjedését.
Nàlunk egy gyerek volt mindig tetves,mert hiàba küldték haza otthon senkit nem kezeltek csak őt,a kisebb tesótól meg szinte azonnal visszakapta.
De ìgy,miutàn 3-4 napot nem jöhetett, aztàn jött egy napot majd megint tetves volt és újabb 3-4 nap érdekes módon csak kikezelték belőle végre. De ehhez persze kellett az ovi is, akik 1 hónapig naponta végignézték a 200 gyerek fejét reggelente. Mondjuk nem is volt utàna tetü.
Ìgy sajna, hogy te kezeled, semmire nem mész. Ez terjed pikk pakk. Közös hatàrozott fellêpés kell,gondolom nem csak neked probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!