Ezt meg lehetne valahogy oldani?
Kisfiam 3 éves,magánóvodába jár.
Januárban véget fog érni a tanfolyamom,így más lesz a munkarendem.
Szerintetek az megoldható lenne,hogy lennének olyan napok amikor egyáltalán vagy csak pár órára vinném be?Lennének majd olyan napok,amikor egyáltalán nem vagy csak keveset kellene a munkahelyemen lennem.
Ilyenkor nem szívesen vinném be.
A válaszokat előre is köszi;)
Eleve minden nap kilenctől háromig van bent.
Járt bölcsibe,jól beilleszkedett oda is és az oviba is így azzal nem lenne baj.
És ugye mivel magánovi eleve 9-16 vannak ott a gyerekek
Úgy tudom, hogy tavaly óta kötelező napi 4 órát óvodai nevelésben tölteniük a gyerekeknek, de az intézmény rugalmasságán múlik, mennyire veszik ezt komolyan. Van olyan barátnőm, akinek tavaly kb. egész télen nem járt oviba a gyereke és nem betegség miatt, de simán szemet hunytak felette.
Abban nem vagyok biztos, hogy az össze-vissza járatás jót tesz, de ha azt meg tudod oldani, hogy mondjuk hétfőnként vagy péntekenként soha nem viszed, vagy elhozod délben, abba lehet, hogy belemennek.
Pár éve, amikor a fiam 3 éves volt, még nem volt kötelező az óvoda, és őt nem vették fel, mert nagyon kevés férőhely volt, én pedig otthon voltam a kicsivel. Ő is magánoviba járt heti háromszor, hétfőn, szerdán és pénteken. Mivel mindig ez volt a menetrend, semmi problémát nem okozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!