Csak én gondolom úgy, hogy ilyenkor, amikor a napi max. Hőmérséklet 3 C fok, akkor azért nem kellene még mindig nap mint nap kivinni a gyerekeket az udvarra játszani az óvodában?
Ha hétvégén otthon van az ovisod, te sem viszed ki levegőzni? Egész hétvégén bent ültök a lakásban?
Az én ovis fiacskám és a bölcsis kislányom hál' istennek minden nap levegőznek az ovi/bölcsi udvarán, ezért hálás is vagyok az óvónéniknek. Hidd el, nem kis feladat melegen felöltöztetni 20 2-3 éves gyermeket!
Én pont azt vártam, hogy megérkezzen a jó hideg, ilyenkor már nem nagyon bírják a bacik! És a gyerekek szervezete szinte kitisztul, ha hidegben kint vannak.
Az a baj hogy ha az oviban kiviszik őket akkor az udvaron csak összevissza szaladgálnak, fogócskáznak, ami 2-3 fokban, meg még ha a szél is fúj nem túl jó, mert simán kiizzadhatnak, aztán meg megfázhatnak. Nálunk sajnos nem viszik el őket sétálni, pedig ilyenkor télen az lenne az ideális.
Természetesen hétvégén ki szoktunk menni de nem az udvaron szaladgálnak körbe-körbe, hanem elmegyünk pl. boltba, vagy csak simán sétálunk a környező utcákon.
Normális kérdést tettem fel, normálisan, normális választ várva...nem további kérdéseket...szerintem ez az oldal nem azért van, legalábbis eredetileg nem azért jött létre, hogy beleköthessünk a másikba, akkor sem ha nincs jobb dolgunk!;):)
Akik segíteni próbáltak, köszönöm szépen!:):*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!