Hány fokig viszik a gyerekeket ki az oviban?
Teljesenki vagyok akadva,hogy az ovinkban -5 ,-10 fokig viszik ki a gyerekeket.A kisfiam folyamatosan beteg,már én is nagyon fázok minusz fokok alatt,nemhogy ennyire alacsony hőfokon.Azt mondja az óvónő,hogy valami jogszabályban benne van hány fokig lehet őket kivinni,keresgéltem a neten ,de ilyet nem találok sehol.Tud ebben segíteni valaki,milyen szabályok vannak erre?
S.O.S.
Nálunk múlt héten nem nagyon voltak kint. Én sajnálom, mert szerintem igenis jó nekik ha kint vannak, még ha csak 1 órára akkor is. Ha kicsit beteg akkor meg főleg jó nekik a friss levegő.
Kislányom mikor itthon volt köhögéssel, akkor is minden nap kimentünk.
Nálunk -10 ig kiviszik őket.
Meleg ruha, rétegesen, ennyi.Az óvoda kérte is, hogy minden gyereknél legyen overál, vagy síruha.
Ha nagy köd, vagy szél van, vagy jeges, akkor nem mennek ki.
Nem attól betegek, hogy kiviszik őket mínuszban, hanem attól, hogy együtt van 25 gyerek, akinek minimum a fele beteg, vagy lappang.
Akkor te 0 fok alatt ki sem engednéd? Nekem meg ez a fura.
Hát nem tudom, azért -2 az még szerintem nem csontig hatoló hideg.
Nem vagytok esetleg túl meleghez szokva a lakásban?
Mi a nemrégiben mikor -5, -6 volt reggel akkor is biciklire ültünk és eltekertünk az óvodába. Rendesen, rétegesen felöltöztetve nem lesz semmi bajuk szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!