Az óviban verik a gyerekeket? Mennyire álltalános ez a viselkedés?
Séta közben ezt hallottam az óviból:Gyere ide,mert ha én megyek oda megverlek!
Közben megtuttam,hogy ismerősöm (óvónő) meg szokta húzni a hajukat a gyerekeknek.
Szia!
Még nem hallottam, ilyet szerencsére!
Ha tudomásod van ilyen jellegű dologról, remélem jelented a megfelelő helyen. Óvoda vezető vagy Önkormányzat.
Az utolsó hozzászólás kapcsán:
Sajnos az abaj, hogy manapság nagyon sok szülő azt várja, hogy majd az óvodában, iskolában megnevelik (helyette) a gyerekét. Épp ezért otthon a gyerekre soha senki rá nem szól, nem tanítják viselkedni, csak nő, mint a dudva. El sem tudjátok képzelni,hány ilyen szülő van sajnos...
Ez nagyon szomorú!!!!!
Milyen óvónő az, aki nem tud megfelelően kezelni egy gyereket, és a tettlegességig elmegy!!!!
Egyébként TILOS bántalmazniuk a gyerekeket!
Büntetni lehet felállítással maximum, de egy jó pedagógus tudja fegyelmezni a problémásabb gyerekeket is normális módon.
El vagyok képedve attól, amit írtál!!!!!
Az utolsó előtti hozzászólónak írnám, hogy sajnos igaza van!
Bár szerintem ha valaki az óvónőnek engedélyt ad arra, hogy a gyereket megüsse, maga is megteszi otthon...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!