Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Oviban nyáron, amikor tűz a...

Oviban nyáron, amikor tűz a nap, akkor is dél körül viszik ki a gyerekeket?

Figyelt kérdés
Az én kisfiam még nem ovis, csak ez eszembe jutott, mert mi a 11- 15 órát betartottuk, és kíváncsi vagyok az oviban ez hogy megy.
2011. ápr. 19. 18:16
 1/9 anonim ***** válasza:
AZ általam ismert összes oviban fél 12-kor már ebéd van, és utána alvás. Vagyis kizárt, hogy 11 után kint legyenek.
2011. ápr. 19. 19:06
 2/9 anonim ***** válasza:
Én is így tudom, ahogy az előző írta. Fél 12-től ebéd, előtte wc, kézmosás, tehát 11-kor már bent vannak. Ebéd után csendespihenő/alvás van, tehét 3 körül juthatnak újra ki.
2011. ápr. 19. 19:22
 3/9 A kérdező kommentje:
Mi most voltunk beiratkozáskor és fél 12 kor még nagyban kinnt voltak.
2011. ápr. 19. 21:38
 4/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a nyílt nap miatt csúszásban voltak, de délre biztos bemennek ebédelni, majd utána alvás. Szóval a kritikus időszakban nem nagyon vannak kint. Vagy lehet, hogy vannak olyan helyek, amik fölé ponyvát feszítenek ki, vagy tető van és inkább oda viszik játszani a gyerekeket. Nálunk az oviban kitekerhetős tető van ilyenkor a homokozó és egy kisebb füves placc fölött.
2011. ápr. 19. 21:40
 5/9 anonim ***** válasza:
En ovoneni vagyok, es 11.30-kor mar tenyleg ebed van, legkesobb 11.20-kor indulunk be. De ha nagyon tuz a nap, bekenjuk oket naptejjel, es probalunk arnyekban maradni, es itatni oket.
2011. ápr. 19. 22:04
 6/9 anonim ***** válasza:

Nézd nem napellenzős hülyék dolgoznak ott, nyilván amikor a beiratkozás volt, nem nyár volt, tűző nappal. Logikusan nyáron más a napirend. Mint ahogy esőben sem viszik ki őket vagy nagy szélben vagy télen a kemény minuszokban. Rugalmas a dolog. Óvónéniknek sem érdekük tűző napon az ájuldozó, leégett gyerekeket szedegetni.

De egyébként lehet vinni naptejet, vékony sapkát és akkor tutira védve lesz.

2011. ápr. 19. 22:56
 7/9 anonim ***** válasza:
Kizárt dolog,hogy a rekkenő kánikulában,tűző napon a gyerekek kint lennének.Amikor olyan nagyon tombol a hőség akkor szoktak aludni besötétitve,legalábbis a mi ovinkban igy van.De gondolom máshol is.
2011. ápr. 20. 00:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az utolsó(és Őt megelőző hozzászólókhoz).Nem fogják kivinni Őket.Az én kisebbik fiam is szeptemberben megy majd oviba,de nem "parázok" ilyen dolgo(kon).Igaz,én semmit nem "tartok be",amit-elvileg-a nagykönyv megír.Nem is igazán rakom össze,mint értesz ez alatt(én akkor etetek,amikor éhes,a bilire szoktatás sincs korhoz kötve),hogy Te betartod!MIT?!Minden gyereknek más a ritmusa,igénye,napirendje.Kertes házban lakunk,sok fa van,ami árnyékot ad,így én 11 után is simán kiviszem...
2011. ápr. 20. 01:44
 9/9 A kérdező kommentje:
Utolsó:Mi is kertes házban lakunk, de nem arra voltam kíváncsi, hogy te hol laksz és mit csinálsz, hanem hogy az oviban hogy csinálják, a többieknek köszönöm
2011. ápr. 21. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!