Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Óvodai családlátogatásnál...

Óvodai családlátogatásnál beleköthetnek abba hogy nincs áram bekötve?

Figyelt kérdés
Gyerkőcöm most kezdi az ovit. Tanyán lakunk, és itt nincs áram.Napkollektor biztosít valamennyi áramot időjárástól függően, viszont azt nem használjuk folyamatosan, csak esténként, mikor már sötét van az aggregátort szintén. Félek hogy bele fognak kötni. Valakinek valami tapasztalat?
2016. nov. 24. 19:05
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
60%
Úúú de jól hangzik, szívesen élnék ilyen helyen :)
2016. nov. 24. 23:09
 22/24 anonim ***** válasza:
93%
Senki nem volt rosszindulatú. A fűtés úgy jön ide, hogy ezt is meg szokták kérdezni kornyezettanulmanykor. Fűtés, folyóvíz, villanyaram, hűtő, sokszor annak tartalma is kérdés es saját ágy a gyereknek. Ha a védőnő volt kint és szerinte megfelelőek a körülmények, akkor nincs probléma. Amúgy az óvodai és később az iskolai csaladlatogatas nem kötelező, ha nem érzed kenyelmesnek, vissza utasítod.
2016. nov. 25. 05:32
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Érkezése előtt felkapcsolod az aggregatort és kész.

Megvolt a látogatás?

2016. nov. 25. 13:41
 24/24 A kérdező kommentje:
Igen megvolt. Én aggódtam túl a dolgot. Tetszett nekik, rákérdeztem azt mondták hogy minden rendben van, nincs okom idegeskedésre. A kislánynak megvan mindene ami a testi és lelki fejlődéséhez szükséges, szép környezetben él és látni rajta hogy kiegyensúlyozott. Az áramra azt mondták, hogy legalább nem ül egész nap a tv előtt hanem lefoglalja magát a friss levegőn vagy a szobában a játékaival. Úgyhogy megnyugodtam. :)
2016. nov. 26. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.