Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Óvodai családlátogatásnál...

Óvodai családlátogatásnál beleköthetnek abba hogy nincs áram bekötve?

Figyelt kérdés
Gyerkőcöm most kezdi az ovit. Tanyán lakunk, és itt nincs áram.Napkollektor biztosít valamennyi áramot időjárástól függően, viszont azt nem használjuk folyamatosan, csak esténként, mikor már sötét van az aggregátort szintén. Félek hogy bele fognak kötni. Valakinek valami tapasztalat?
2016. nov. 24. 19:05
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Mi az hogy hogy engedték haza?? amúgy akkor nem itt laktam. Két éve költöztünk ide. A védőnő volt kinn egyszer Ő semmibe sem kötött bele. Nem egy lerobbant épületről van szó. Tudod te mennyibe került a napkollektorok felszereltetése? Én lennék a legboldogabb ha behoznák a villanyvezetékeket ide is. Hogy jön ide a fűtés? Aláírom fával fűtök, de szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Mindegy lesz ami lesz. Nem is idegesítem magam rajta.
2016. nov. 24. 20:22
 12/24 anonim ***** válasza:
51%

Nem akarok negatív lenni de én nem engedném ezt.

De ha van napkollektor belhetett volna kötni az áramat.

Nézik a vízminőséget?

2016. nov. 24. 20:33
 13/24 anonim ***** válasza:
63%

Én egy kicsit irigy vagyok bevallom. Elképzelem ezt a helyet. Gyönyörű környezetben egy szép birtok szerű parasztház. Gyerek egészségtől csattan. Lovakkal, állatokkal foglalkozik. Örülj neki kérdező, hogy ilyen életet, levegőt, környezetet tudtok biztosítani a gyereketeknek.

Áram kellene nappal is, legalábbis nekem mindenképpen. Mosás, telefon, tévé stb. Ezt nem lehetne megoldani nirmálisan? Hogy mosol?

2016. nov. 24. 20:40
 14/24 A kérdező kommentje:
A ház be van vezetékelve minden eszköz van ami egy háztartáshoz szükséges, de ide még nem hozták ki a villanyvezetékeket. A napkollektor nem biztosít folyamatosan áramot, az aggregátort meg nem tudom folyamatosan járatni, mert akkor kb havi 100 ezret kéne benzinre költenem. A víz iható, be van vizsgáltatva, házi vízmű van, úgyhogy a házba a víz be van vezetve, de ugye nem folyamatosan üzemel. De mosógéppel mosok, porszívózók, egyedül a hűtő az ami nincs mert annak kell a folyamatos áram, így az ételt minden nap frissen veszem, és annyit főzök ami el is fogy. A környezet tényleg nagyon szép a karámban a lovak, a bárányok, tehenek. Körben hatalmas fák. Mellettünk a mezőn az őzikék ugrálnak.A falu sincs messze mert 5 perc alatt benn vagyok kocsival.
2016. nov. 24. 20:50
 15/24 anonim ***** válasza:
44%

Úúúristen... még ennyi rosszindulatú embert..

Ebből is látszik, mennyire el vannak lustulva a mai emberek!!!

A kútvíz egészségesebb mint ami a csapból folyik, a fa fűtőértéke ezerszer jobb mint a gázé, a napkollektorok milliószor hasznosabbak mint a sima áram!

Egyébként nem hinném, hogy bármibe is belekötnének. A tiszta, rendezett környezet a lényeg.

Ne foglalkozz velük! Én büszke lennék arra, ha ilyen környezetben nőhetne fel a kislányom.

2016. nov. 24. 20:57
 16/24 anonim ***** válasza:
38%
ugyan, aki ennyire tudatosan él, annak a gyereke nem fog oviba járni, majd a jurtában eltanítgatják... mnden hülyeséget bevesztek?
2016. nov. 24. 21:29
 17/24 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó.Köszönöm a cinikus megjegyzésed. Mondjuk két éve még én sem gondoltam, hogy egyszer ilyen helyen fogok lakni.A kérdés az áramra vonatkozott, mert itt sajnos még csak ígéret van arra hogy talán 2020-ig behozzák az áramszolgáltatást. Vannak még emberek akik állattartással foglalkoznak, ezt viszont egy város, vagy falu közepén sajnos nem nézik jó szemmel az olyan emberek mint Te.Így az ember megtanul alkalmazkodni ahhoz az életstílushoz amibe belecsöppen.
2016. nov. 24. 21:45
 18/24 anonim ***** válasza:
66%
Inkább arra kèszülj, hogy hozzátok fogják szervezni a csoport kirándulását, mert lehet állatokat simogatni.
2016. nov. 24. 22:00
 19/24 anonim ***** válasza:
68%

Én felteszem, hogy a körzetileg illetékes óvodában láttak már tanyát, tehát mondjuk nem belpesti óvónők mennek ki, akik rácsodálkoznak a napkollektorra. Szóval érted, na, nem hiszem, h felakadnak ezen :)

Amúgy kedvet kaptam elköltözni :) :) :)

2016. nov. 24. 22:04
 20/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Holnap kiderül, lesz ami lesz!
2016. nov. 24. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!