Ovisjel.hu Csak én vagyok ilyen béna?
Tavaly a bölcsis jelet máshonnan rendeltem, abból még maradt. De oviban más a jele, így újat kellett vennem. Most az ovisjel.hu-ról rendeltem, nemcsak vasalhatót, hanem ragaszthatót, meg varrhatót is.
Fekete-fehér jelet kértem. Nekem nem volt egyértelmű a leírás, megnéztem az ajánlott videót is. Sehogy sem ragadt fel a vasalásnál a jel. A régit simán felvasaltam, ezt nem tudtam. Végül e-mailben leleveleztük, hogy a fekete-fehérről nem kell semmit leszedni, az a ragasztó, amit én leszedtem a hátuljáról.
De nem rémlik, hogy bárhol olvastam/láttam volna, hogy az már kész, ne csináljak vele semmit. Ugye a videón színes van, annak leszedik a hátulját. Fekete-fehérről meg nincs videó.
Csak én vagyok ilyen béna, vagy más is járt így?
Én színeset rendeltem tőlük, levettem a hátulját, aztán rá a ruhára, arra az a kis papírka, majd vasalóval 20 mp-ig nyomtam és készen is volt.
Szerintem ha felvasalható , akkor tök mindegy, h fekete-fehér v színes, ugyanúgy működik. Én így gondolom, legalábbis. Miért lenne más? Csak a színe más.
Én is így gondoltam, így is tettem.
Kiderült, rosszul tettem, mert a fekete-fehérről nem kell semmit leszedni. Amit nagy nehezen leszedtem a hátuljáról, az volt a ragasztó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!