Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ovisjel.hu Csak én vagyok...

Ovisjel.hu Csak én vagyok ilyen béna?

Figyelt kérdés

Tavaly a bölcsis jelet máshonnan rendeltem, abból még maradt. De oviban más a jele, így újat kellett vennem. Most az ovisjel.hu-ról rendeltem, nemcsak vasalhatót, hanem ragaszthatót, meg varrhatót is.

Fekete-fehér jelet kértem. Nekem nem volt egyértelmű a leírás, megnéztem az ajánlott videót is. Sehogy sem ragadt fel a vasalásnál a jel. A régit simán felvasaltam, ezt nem tudtam. Végül e-mailben leleveleztük, hogy a fekete-fehérről nem kell semmit leszedni, az a ragasztó, amit én leszedtem a hátuljáról.

De nem rémlik, hogy bárhol olvastam/láttam volna, hogy az már kész, ne csináljak vele semmit. Ugye a videón színes van, annak leszedik a hátulját. Fekete-fehérről meg nincs videó.

Csak én vagyok ilyen béna, vagy más is járt így?

#ovisjel.hu #felvasalás
2016. szept. 28. 09:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Én színeset rendeltem tőlük, levettem a hátulját, aztán rá a ruhára, arra az a kis papírka, majd vasalóval 20 mp-ig nyomtam és készen is volt.

Szerintem ha felvasalható , akkor tök mindegy, h fekete-fehér v színes, ugyanúgy működik. Én így gondolom, legalábbis. Miért lenne más? Csak a színe más.

2016. szept. 28. 12:07
 2/4 A kérdező kommentje:

Én is így gondoltam, így is tettem.

Kiderült, rosszul tettem, mert a fekete-fehérről nem kell semmit leszedni. Amit nagy nehezen leszedtem a hátuljáról, az volt a ragasztó...

2016. szept. 28. 13:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia, mindig raknak a borítékba egy használati útmutatót, hogy melyiket hogyan kell használni. A fekete- fehér felvasalólról nem kell semmit leszedni. (első alkalommal én is majdnem leszedtem) van az oldalukon egy videó is hogyan kell használni
2016. szept. 28. 13:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Én színeseket rendeltem, arról valóban le kell szedni. De adnak egy útmutatót. Viszont én is béna lehetek, mert első mosásnál mindenből kihullotak a jelek! :( A videó szerint csináltam és 40 fokon mostam!
2016. szept. 28. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!