Ti a gyereknek vagy az óvo neninek hinnétek? Leirom
bövenben lent!
Figyelt kérdés
Az ovodai csoportba amibe jar kisfiam (2 hete kezdte 3 éves) egyik jó ismerősöm ott a pedagogiai asszisztens es ő panaszkodott ma nekem hofy rossz volt a kisfiam hogy egy kislanyt allandoan ölelget nem hagyja beken es arcan megharapta meg megszoritotta a kezet es fiuk varat a homokozoban lerombolta... Azt tudni kell hogy a fiam egy vissza huzodo felős gyerek soha senkit nem bantott jó gyerek, inkabb en feltem hogy őt fogjak bantani mert fél a kicsit nagyobbaktól ezert is ért furcsan hogy ma úgy viselkedett ahogy írtam, de az a gondom hogy miutan ezeket csinalta a var rombolas utan az egyik ovonő kivette a homokból leszidta es leültette h elbeszelgesseb vele a fiam meg csak bohockodott nevetett nem vette komolyan aztan kinyujtotta a nyelvet az ovonőre mire fiam szerint: az ovonő szajon vagta! Akkor sirt nagyon es oda rohant az en ismerősömhöz.. Masik ovonő mondta nekem mikor eves utan mentem a fiamert h latszott h nem tudatossan nyujtja ki a nyelvet h nem tudja mit csinalt h bohockodott meg h nem tudja rendesen kifejezni az erzelmet ezert is viselkedik igy h ezt ők megoldjak szoval mikor mentem erte nagyon zaklatott volt sirt is mondta h nagyon faj a hasa ebedkor is fajt nem is evett ugy kellett haza cipelnem es utkozbe elmult neki mikor haza ertunk mobdtam neki h ott felejtettuk a kabatjat es h vissza kene majd mennem ismet fajni kezdett a hasa gyanus lett.. Utközbe meselte h ovino szajon vagta nagyon meg is mutatta.. En ebből következtettem h gyomoridege lett a gyereknek, beszeltem az ovonovel azt mondta nem megutotte csak ket ujjat a szajahoz tette rajtam mutatta meg, en nem tudom mit higyjek kinek, de nem helyén való h szajon vagja .. Ő is mondta h biztos gyomoridege volt a fiamnak a leszidas miatt azerz fajt a hasa na de ez se normalis! Es igy vigyem hetfon... Mikor mar epp beszokott nem sirt reggel erre jön ez..ti hogy latjatok? Volt valakinel hadonlo eset.?
Én nem hiszem h az óvónő szájon vág egy gyereket. A fiad már attól is "sokkot" kaphatott h az óvónő "elővette", tehát leültette elbeszélgetni. Vagy az ismerősöd vagy bárki más látta h szájonvágja?
Én elhiszem h jó gyerek otthon a fiad, de nyilván máshogy viselkedik az oviban, mért hiszed h sosem rosszalkodik és az óvónők hazudnak? FŐleg ha csak nem rég kezdte az ovit lehet nem tudja mit szabad mit nem, hogyan viselkedjen, emiatt is lehet némi rosszalkodás.
Beszélj a többi óvónővel is h hogy volt ez az eset, hiszen az udvaron nyilván nem ez az egy óvónő volt ott hanem mások is.
2016. szept. 24. 13:53
12/18 anonim válasza:
Nekünk is majdnem szóról szóra ilyen volt, annyi különbséggel, hogy én vigyáztam a nővérem háromévesére, aki folyamatosan beszélt, hiába kértük meg, hogy most anyukámmal beszélnék kicsit, nem hallgatott el egy percre se. Az ötödik kérés után kicsit erősebben a szájára tettem a tenyerem. nem szorítottam oda, csak odaraktam és azt mondtam hogy psszt kicsit. Na ezt otthon úgy adta elő hogy én arcon vágtam, és nem figyeltem rá egy percet se, pedig csak addig kellett volna halkabbnak lennie, míg megbeszéljük hogy anya mit hozzon a boltból. Persze nem azt mondom hogy a tiéd is hazudik, de fenntartással kell fogadni az ilyet, főleg ha más is látta mi történt.
2016. szept. 24. 15:53
13/18 anonim válasza:
8!
Nézz utána, mit jelent a konfabulacio
2016. szept. 24. 18:34
14/18 anonim válasza:
Pont ezt akartam irni en is, a harom evesek eletkori sajatossaga a konfabulacio. Ez nem azt jelenti, hogy hazudik, o valoban elhiszi, hogy a dolog igy tortent. Az egesz ott bukik, hogy meg a baratnod is elmondta, hogy a gyereked rosszalkodik az oviban, de Te meg neki sem hiszel. El tudom kepzelni, hogy tobbszori felszoritasra megregulazta az ovono a gyereket, akit ez annyira megviselt, hogy szinez. Nem szandekosan, csak osszerak dolgokat, foleg ha latja rajtad, hogy ez teged erdekel.
2016. szept. 24. 21:04
15/18 A kérdező kommentje:
Én elhiszem hogy rosszallodott! Azzal nincs is bajom ha leszidják én is ezt tettem volna! Ismerősöm nem latta az esetet ő az udvar masik felèn volt csak hozza futott a fiam sirva. Nekem itt a szajon vagas nem tetszik egyedül.
De holnap beszelek a masik ovonőnkkel hat ha ő fud mondani valamit erről de senki nem fogja bemartani a masikat a munkatarsat, ha valóban szajon vagta amit én arról az ovonőről el tudok kepzelni sajnos.
2016. szept. 25. 07:38
16/18 A kérdező kommentje:
Egyébként megmutattam fiamnak azt amit az ovonő nekem mutatott h csak ratette a ket ujjat a fiam szajara, en is ratettem ugy a fiam a szajara es mondtam neki h ugye csak ennyit csinalt az eva neni mikor rosszalkodtal?! Nem mondta hanem mutatta rajtam h racsapott a szajara...
2016. szept. 25. 07:43
17/18 anonim válasza:
Mi tortent azota?
2016. szept. 27. 14:36
18/18 anonim válasza:
De hát ketten mondják, hogy nem volt jó gyerek. Van ilyen ám, hogy otthon jó, oviban meg rossz. Meg olyan is van, hogy a szülő rózsaszín szemüveget visel.
Szóval biztosan történt valami, amire kapott valamilyen büntetést. Ezt nem kell szépíteni, kérdező.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!