Hogy érdemes novemberi gyereknek az óvoda kezdés és nekem a munkába visszamenet?
Kisfiam 11.29-én lesz 3 éves. De itt nálunk sok az augusztus végi és szeptemberi gyerek, ezért gondolom, hogy a szeptemberi beszoktatási időszakba nem férünk bele. Viszont eddig minden októbertől többnyire betegek voltunk, mert az apja hazahordott mindenfélét, illetve karácsonykor meg a nagy családtól szedtünk be betegséget.
Én 11.29-ig vagyok fizu nélkülin, utána kivenném a szabikat, főleg a beteges előzmények miatt. (A szabim sok, lombik miatt a beültetéstől, a terhesség alatt betegállomány volt.) Továbbá ha visszamegyek dolgozni valszeg azonnal kötelező túlórák tömkelege és napi 3 óra utazás vár rám.
Szóval nem tudom mikor kezdjünk? Jó lenne előbb, mint 3 év, hogy lássam, miként bírja, ill. ne kelljen a munkahelyem folyton beteget jelenteni. Legalább az elején ne. De a bölcsit nem akarom. Köszönöm a válaszokat.
biztos, hogy sok a szabid, utánanéztél? nekem most szóltak, hogy változások voltak, azt hiszem csak az első fél évre adnak szabit vagy mi, jövőhéten tudom meg...
de mindenféleképpen előbb, ha tudtok. eleve jó ha a többiekkel kezd, egyszerre. na és tényleg jöhet az, hogy 2 hét otthon, 2 nap ovi után...
enyém nem volt beteges ovi előtt, viszont az ovi első éve katasztrófa volt, összesen ha minden nap beleszámolom, talán vagy 50 napot volt bent. betegségből betegségbe esett, jöttek a szövődmények, kórházban voltunk, brrr
mindenképpen tarts majd ovi előtt egy immunerősítő kúrát, hogy ezeket elkerüljétek, főleg ha ilyen beteges közösség nélkül is :(
Arra készülj, hogy beteges lesz. Kislányom az oviig alig volt beteg, az első és úgy telt, hogy havonta-5 Hetente beteg lett. Középső csoport márjobb volt. Most nagycsoportos, most aug.vége óta van ovi és azóta még nem volt beteg!
Kérdezd meg az ovit, mert a betöltött 3 éveseknek kötelező az ovi és ha nincs hely nem fogják tudni előbb felvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!