Állami ovi vagy magánovi? Miért?
Állami. Itt aközelünkben nincs is magán. Ráadásul ez az állami ovi felér egy magánovival szerintem, annyira jó. Nagyon elégedett vagyok. Nem hiszem, hogy egy magánovi ettől többet nyújtana a gyerelemnek.
Sok-sok élmény. Tavasszal kertészkedtek, növényeket ültetnek. Légvárat hozattak az oviba májusban. Vadasparkba járnak, szalonnát sütnek, mindenféle program van. Lehet vinni úszásra, angolra, focira, bibliára és ez mind az ovi keretein belül. Pedagógusok nagyon jók.
Ez azért több mindentől függ.
Mennyien lennének az államiban? Ott általában az a baj,hogy nagy a létszám, és az óvónők nem tudnak annyi figyelmet fordítani a gyerekekre. Nálunk pl. több szülőnek volt ez panasza (többek közt nekem is) főleg kiscsoportban. Mert egy 3-4 éves, még tényleg pici.
Nálunk pl. 26 fős csoportlétszám van, ami szerintem elég sok.
Viszont a környező magánovikról meg ki kell kérni véleményeket, tapasztalatokat, utána kell járni. Nem biztos,hogy jobb. Itt nálunk pl. az egyikre több anyuka azt mondta,hogy ne vigyem oda, mert pénzorientáltak, és nem azt kapták, amit ígértek.
Mi végül maradtunk az államiban, mert a kisfiam megszokta. Most lett középsős, már semmi gond nincs.
Nekem csak rossz tapasztalataim vannak a maganovodakrol
Dajkakent dolgoztam par oviban botrány volt
a gyerekek nem csináltak semmit a teremben rohangáltak az óvónő a telefonját nyomta egész nap majd délután gyorsan összecsapott velük valami rajzot meg ajándékot a szülőknek
Majd büszkén mutogatta
Ez ment minden nap
De ez csak az en tapasztalatom lehet máshol jobb a helyzet 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!