Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Milyen a kényelmes óvodai...

Milyen a kényelmes óvodai viselet? Nektek mi vált be kislánynál, kisfiúnál?

Figyelt kérdés
Nekem kislányom van. Harisnya vagy leggins zoknival? Szoknya vagy nadrár? Melegítő ?
2016. aug. 4. 15:42
 1/10 anonim ***** válasza:
Melegítő.
2016. aug. 4. 15:52
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Nyáron rövidnadrág pólóval, télen body, leggings. (Kintre több, de általában baromi meleg van a közintézményekben télen.)
2016. aug. 4. 15:54
 3/10 anonim ***** válasza:
Oviba megmondják. Nalunkvtélen nyáron rövidnadrág van mindenkin mert télen is nagyon meleg van bent és ez elvárás.
2016. aug. 4. 15:58
 4/10 anonim ***** válasza:

Nálunk nyáron rövidujjú + rövidnadrág, amúgy meg melegítőnadrág és egy hosszú ujjú fölső.

Harisnya szerintem macerás. Ha kimegy pisilni, akkor azt le-fel húzogatni... Inkább akkor leggings + zokni.

2016. aug. 4. 16:01
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Bármelyik. A nadrág talán praktikusabb, de a kislányok nagy része nagyon szereti a szoknyát, és az az előnye is megvan télen, hogy bent szoknya+harisnyában van, kintre pedig leveszi a szoknyát, és a harisnyára ráhúzza a kinti nacit vagy az overált.
2016. aug. 4. 16:28
 6/10 anonim ***** válasza:
Rövid nadrág+ ruha ,legings ruhával,polo legingsel,összel kintre harisnya melegitövel.
2016. aug. 4. 19:37
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Az én lanyom nem hajlando melegitot felvenni, esetleg leggingset tudok raadni, amugy szoknya harisnya télen.

Neki ez a kényelmes, minel hercegnős en annal jobb...

Azt mondtak az oviban ha neki az a kényelmes az jo...

A legtöbb kislany igy jar nalunk kiscsoportosok, mindenki harcegno

2016. aug. 5. 06:19
 8/10 anonim ***** válasza:
3.5 éves fiam nyáron rövidnaci-rövidujjú póló, télen szabadidő nadrág, trikó és rövid vagy hosszú póló. Más gyereken is ez van, bár láttam már 4 évest farmerban homokozni, én nem adnék azt a fiamra.
2016. aug. 5. 21:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Harisnyát utálta a lányom. Amíg kicsi volt mindig megcsavarodott, lecsúszott, nem húzta fel rendesen, harmonikaszerű volt a lábán. Ezért leggings, vagy akármilyen gumisderekú nadrág, ami kényelmes, vagy szoknya zoknival. Fiamnak szintén hosszú- vagy rövidnadrág zoknival, harinya sosem volt rajta.
2016. aug. 8. 17:30
 10/10 Nenah válasza:
nekem a kisasszony választja ki :D általában leggings és valamilyen póló télen,nyáron ruha vagy szoknya és pántos trikó,de most hogy meg van "bolondulva" (hercegnős korszak) szerintem ősszel és télen is ruhában akar majd lenni,akkor majd alá adok egy leggingst még meg hagyok bent hosszú újjut is ha esetleg fázna kicsit (bár jól befűtenek) akkor ki megy és felveszi a ruha alá!
2016. aug. 31. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!