Nem akarják az óvónők, h a 4 évesem ott aludjon mert én itthon vagyok?
Kislányom középsős lesz, eddig délig járt, ami már akkor is gondot okozott mert mire hazaértünk késő volt, nem is tudott aludni, estére meg kimerült.
Közben májusban megszületett a kistesó, hasfájós, nyűgös baba, ha apuka dolgozik nincs is időm a nagyobbal foglalkozni. Szeretnénk ha egésznapos lenne az oviban, de ellenzik az óvónők mert nincs hely stb. Kb 15 gyerek van egy hatalmas csoportszobában.
Sokkal jobb lenne neki, ha fél4 körül mennék érte, ő kipihenné magát, én addig itthon mindent megcsinálnék. Borzalmas lelkiismeretfurdalásom van, h nem tudok vele úgy foglalkozni mint régen, vagy azt látja h az öccsét nyugtatom vagy h takarítok.
Az egésznapos óvódai felügyelet jár, de mit mondjunk az óvónőknek?
Utolsó:a kérdezőnek 2 gyereke van,nem három(de ez mindegy is)....
Kérdező:egyáltalán nem vagy köteles ebéd után hazahozni.Amikor nálunk a legkisebb szeptember végén megszületett(4 évvel ezelőtt),a középső 4 éves volt.Egy napra se vettük ki az oviból-az óvónők,a gyerekorvosunk is ezt javasolta-,és soha nem mondták,hogy ebéd után hozzam haza.Nyáron az ovizárás ideje alatt természetesen itthon volt,a nyár többi napján általában csak ebédig vittem,mert így szerette volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!