Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » 2,5 vagy 3,5 évesen vinnétek...

2,5 vagy 3,5 évesen vinnétek oviba a gyereketeket?

Figyelt kérdés
2015 márciusában született a lányom, most szeptemberben lesz ugye 1,5 éves. Utána szept. 2,5 éves. Elvileg már akkor is mehetne oviba, de nem tudom, hogy nem lesz-e még akkor túl fiatal hozzá. Ha nem akkor megy, utána szeptemberben mehetne 3,5 évesen. Szerintetek melyik kor a jobb az ovi kezdésre? A védőnőt is kérdeztem róla, azt mondta, hogy beíratható 2,5 évesen, viszont ha addigra nem lesz szobatiszta, akkor lehet, hogy nem veszik be ténylegesen, csak mondjuk 3 évesen. (Mivel akkor én már dolgoznék, mindenképp kéne járatnom valahova, de ha az ovihoz kicsi, akkor bölcsibe íratnám).
2016. jún. 19. 01:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
3,5
2016. jún. 19. 16:30
 12/14 anonim ***** válasza:

3,5

enyém decemberi, és a 3. évét a bölcsiben töltötte be. jó volt ez így. több figyelem, több törődés jut nekik, mert kisebb létszámhoz van 2 gondozónő (oviban pedig minimum 2x annyi gyerekhez van 1, vagyis csak délidőben vannak ketten)

2016. jún. 20. 10:23
 13/14 anonim ***** válasza:
Lányom júniusi, és a 3. júniusi szülinapja előtti márciusban fogja kezdeni az ovit, mert akkor megyek vissza dolgozni, és pár hónapra már nem akartam bölcsibe adni. A nagytesója is ovis, így az udvaron majd játszhatnak együtt. Persze addig még van időnk, és meglátjuk addig hogy fejlődik a lányunk, szobatiszta lesz-e stb., de jelenleg ez a terv.
2016. jún. 20. 14:09
 14/14 labellamafia válasza:
A fiam 3,5 évesen ment oviba.Ő nagyon félős volt, nem voltak körülötte más gyerekek.A lányom most kezdett idén, 2,5 évesen.Ő akart menni nagyon, tetszett neki,mindennap vittük a tesót.Amíg a fiam öltözött a lányom haverkodott a gyerekekkel.Ugye sokszor beteg még, úgyhogy ha nem mehet, ovisat jàtszik itthon :)
2016. dec. 19. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!