Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » 6 éves gyerekek egy hét alatt...

6 éves gyerekek egy hét alatt meg tudják tanulni? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

A szülői munkaközösség engem választott, hogy a ballagó gyerekeknek énket és verset tanítsak amit majd az óvónőknek és dajkának mondanak.

Először is egy rímelős 5 versszakos verset

2 dalocskát

és egy 8 verszakost ami összességében rímel.

Köszönöm a segítséget.

2016. máj. 24. 18:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nagyon függ az adott gyermekcsoporttól, és hogy te mennyi időt szánsz rá. Vagy otthon tanítják a szülők erre? Mindenkinel lesz ideje a gyerekére, hogy megtanulják?

A két dalt könnyebben megjegyzik, az 5 versszakos verset még beteheted, bár nem tudom hogy akarod kivitelezni.

-Egy végzős óvós

2016. máj. 24. 19:43
 12/17 anonim ***** válasza:
En óvónőnek tanulok. Igen, ez így sok. Kezdd egy kis versecskevel elég csak két versszak. És egy dalocska. Ha már tudják, akkor esetleg valamit még bemutathatsz. De ne várj el túl sokat. Nincs elég idő.
2016. máj. 24. 19:51
 13/17 anonim ***** válasza:
Én anyuka vagyok! A lányom 6 éves,pár nap múlva ballag! Logopédiára is jár. Így mi sok verset tanulunk. Nagyon gyorsan tanul,de nyilván gyerekfüggő. De ha a szülök otthon is tanítjàk mondjuk a verset,akkot könnyebb dolgotok lenne. Szerintem simán megtanulható!
2016. máj. 25. 05:47
 14/17 A kérdező kommentje:

Megvolt a ballagás.

Meg tudták tanulni mindet,amit a kérdés alatt felsoroltam. Szépen elmondták,elénekelték,nem hibáztak.

2016. jún. 8. 18:04
 15/17 anonim ***** válasza:

Akkor ügyes voltál végül nagyon. Gratulálok! Nem hittem volna (:

Tulajdonképpen otthon a szülők segítettek betanítani a gyerekeiknek, vagy te tartottál tanítottad meg nekik kollektíven?

2016. jún. 9. 00:08
 16/17 anonim válasza:
A nyolc versszakos már nem kellene, ilyen sok memoriterrel egy átlag 10-11 évest is kimerítene, nemhogy egy 6 évest.
2016. jún. 15. 13:15
 17/17 A kérdező kommentje:

15-ös.

Minden nap a ballagásig foglalkoztam velük 30percet.

Volt benne egy hétvége is,akkor elhozták a szülők hozzánk a gyerekeket és egy kis pizzázással egybekötve verseltünk, énekeltünk.

Természetesen a többi szülő pozitív hozzáállása is segített a sikerben. :)

2016. jún. 22. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!