6 éves gyerekek egy hét alatt meg tudják tanulni? (bővebben lent)
A szülői munkaközösség engem választott, hogy a ballagó gyerekeknek énket és verset tanítsak amit majd az óvónőknek és dajkának mondanak.
Először is egy rímelős 5 versszakos verset
2 dalocskát
és egy 8 verszakost ami összességében rímel.
Köszönöm a segítséget.
Nagyon függ az adott gyermekcsoporttól, és hogy te mennyi időt szánsz rá. Vagy otthon tanítják a szülők erre? Mindenkinel lesz ideje a gyerekére, hogy megtanulják?
A két dalt könnyebben megjegyzik, az 5 versszakos verset még beteheted, bár nem tudom hogy akarod kivitelezni.
-Egy végzős óvós
Megvolt a ballagás.
Meg tudták tanulni mindet,amit a kérdés alatt felsoroltam. Szépen elmondták,elénekelték,nem hibáztak.
Akkor ügyes voltál végül nagyon. Gratulálok! Nem hittem volna (:
Tulajdonképpen otthon a szülők segítettek betanítani a gyerekeiknek, vagy te tartottál tanítottad meg nekik kollektíven?
15-ös.
Minden nap a ballagásig foglalkoztam velük 30percet.
Volt benne egy hétvége is,akkor elhozták a szülők hozzánk a gyerekeket és egy kis pizzázással egybekötve verseltünk, énekeltünk.
Természetesen a többi szülő pozitív hozzáállása is segített a sikerben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!