Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Az oviba minek munkáltatói?

Az oviba minek munkáltatói?

Figyelt kérdés
3 éves kortól kötelező az ovi, minek kérnek akkor munkáltatóit, hisz így is, úgy is menni kell neki.
2016. máj. 23. 13:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom az étkeztetés miatt. Mert hát elvileg annak ingyenes akinél az egy före jutó jövedelem nem haladja meg az x összeget.
2016. máj. 23. 14:10
 2/4 anonim ***** válasza:
35%

Oviban kérdezd, nálunk nem kérnek. Sőt, akik otthon vannak kisebb tesóval, azok gyerekei is ott alszanak, nem kérik őket, hogy vigyék haza ebéd után, pedig kb. a fél oviba járó gyereknek kisebb tesója van otthon, a csoportlétszám sem kevés (a fiam csoportjába 27 gyerek jár).

Az étkezéshez sem kértek nálunk munkáltatóit, ott is csak egy nyilatkozatot kellett kitölteni, hogy az egy főre jutó jövedelem nem éri el a blabla... Ezt egyébként is az önkormányzathoz kellett leadni.

Esetleg még azt tudom elképzelni, hogy túljelentkezés van és azok gyerekeit részesítik előnyben, ahol mindkét szülő dolgozik.

2016. máj. 23. 15:30
 3/4 anonim ***** válasza:
54%
Ebédbefizetéshez kell munkaltatoi.vagy 3 gyerek esetén a családirol papir.
2016. máj. 23. 17:13
 4/4 anonim ***** válasza:

A munkáltatói nem egyenlő a jövedelemigazolással.

Én amit a bölcsibe vittem munkáltatóit, azon nem volt jövedelem feltüntetve.

És ha nem kéri valaki az ingyenes étkezést, akkor mi köze az ovinak a jövedelemhez???

Ha az étkezés miatt kérnék, nyilván mondták volna...

Kérdező: az ovit kérdezd. Én most írattam be a fiam, nálunk nem kértek.

2016. máj. 24. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!