Kislányom futóbicajjal jár oviba és ott is szokott maradni a bicaj az ovi udvarán.Egyik nap szólt az óvónéni,hogy nem engednénk-e meg,hogy más is mehessen a lánykám bicajával,mert az egyik kislány elég komoly "hisztit"vágott le mert nem játszhatott vele!Az az igazság,hogy amikor engedtük,hogy más is játszon vele,akkor elég szépen elintézték (látszott,hogy többször csak úgy odavágták a földhöz)!Mielőtt még valaki betámadna,a lányom nagyon vigyáz rá és tudja,hogy kell letenni.Az óvónő arra kért,hogy vagy vigyem el a bicajt az oviból,vagy engedjük meg,hogy más is játszhasson vele.Én teljesen megértem az Ő álláspontját is,de több gyerek is bicajjal jár oviba és igaz,hogy mi csak 1 éve járunk,de eddig soha nem volt ebből baj.Szerintetek mi lenne a megoldás!
Így van, óvodás korú gyerekekről van szó- nem bölcsődésekről, meg kell értenie, hogy nem nyúlhat a máséhoz!
2016. máj. 22. 19:38
12/14 anonim válasza:
Én nem adnám oda a biciklit a helyedben hogy a fél ovi azzal játsszon. Biztos nem vigyáznának rá úgy mint otthon a sajátjukra, így hamarabb elhasználódna. Szerintem egyszerűen zárd le akár az ovi udvarán és kész. Vagy nem lehet olyan félreeső zugban lerakni ahol nincs annyira a többi gyerek szeme előtt? Esetleg letakarni valamivel?
Nálunk is az ovi udvarán van a lányom biciklije ha azzal megyünk oviba de van egy kis külön kiszögellés az épületek között, oda rakjuk le, így nincs szem előtt amikor a gyerekek kimennek az udvarra. Néhány nevelőnek a biciklije is oda van kitéve. MÉg soha senki nem kérte hogy adjuk oda játszani az ovis gyerekeknek, hisz az nem azért van ott, nem arra való. Vannak az ovinak saját rollerei (igaz nem sok), azokkal játszhatnak, mehetnek.
2016. máj. 23. 08:28
13/14 A kérdező kommentje:
Arra jutottunk,hogy veszünk egy biciklizárat és le lesz zárva,a kulcs pedig nálam lesz és ennyi!Sajnálom a lányom,mert nehéz lesz neki,de meg fogja érteni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!