Vajon melyik anyák napi vers lehet-ez?
Anyák napjára készülés van az oviba és a kisfiamnak szeretnék segíteni megtanulni a verset. Sajnos az óvónők nem adják oda a verset mondván meglepetés legyen anyukának. Ezt teljesen meg is értem csak első szereplés lesz és nem szeretném ha kinevetnék, hogy nem tudja a versét.
Ennyit tud belőle: ANYA ANYA LEGYÉL BOLDOG
Szerintem hagyd, hogy meglepetés legyen. :) Bízz a kisfiadban, meg az óvónénikben.
Egyébként meg ha megakadna, akkor sem neveti ki senki, súgnak neki és kész. (És általában nem azért akadnak meg a gyerekek, mert nem tanulják meg rendesen, hanem mert izgulnak, már csak ezért se paráztasd túl.)
Apa is ezt mondja, hagyjam az óvónénikre, de nagyon nehéz megállni hisz eddig mindig én tanítottam neki a verseket szülinapra, névnapra, nyuszira, locsolásra, mikinapra, karácsonyra és új évre.
Köszönöm a válaszokat még 1 hét és meglátom milyen ügyeske lesz
Hidd el tudja már azt a verset! :) De ha megakad, se neveti ki senki sem!
Nálunk se mondják el az óvónők.
de aranyos,. biztos szép lesz. Ezek szerint kiscsoportos a kisfiad?
Szerintem is jó a meglepi, és biztosan nem nevetik ki, ne aggódj, és vigyél sok zsepit!!:)) ezek az alkalmak mindig olyan meghatóak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!