Ovi udvaron egyedül sír a lányom, nem foglalkozik vele senki (később kezdte az ovit), ez normális dolog?
Nálunk is van ilyen óvónő, illetve több is, aki pályát tévesztett. Nem lehet mit tenni. Nálunk az ovi váltása volt a megoldás, amikor is nem óvodát hanem óvónőt választottunk. Mint már írtam, a régi helyen ment a bántás, ütögetés, csipkodás, lökdösés, ha az óvók nem figyeltek. Ők azzal magyarázták, hogy sok a gyerek, közben telefont nyomkodnak, körmöt reszelnek. Én sem hittem volna el, ha nem látom a saját szememmel. 2 csoport 1 szobában, 4 óvónővel. Egy reszelte a körmét, egy telefont nyomkodott a másik 2 meg beszélgetett és azt nem vették észre, hogy kinyitottam az ajtót. Ezt csak azért írom le, mert lehet, a lánykádat is esetleg fellökhették vagy ilyesmi.
11 gyerek jött el abból az oviból a lányommal együtt.
Az enyém most kezdte az ivót, igaz bolcsisekkel egyutt mentek, de mi óvónőt választottunk, a bolcsis nenink ajánlásával...
Szerintem utana kellene nézned mas óvónőknek is
na ezért nem való egy 2.5 éves óvodába. te is azt írod, hogy mivel sokkal kisebb is (nem is óvodába való életkorilag sem) és később is kezdett ezért több figyelem kell neki. na pont ez az! az óvónők váltott műszakban dolgoznak, egyik reggel megy másik zárásig marad, szóval gyakorlatilag egy ember van 30 gyerekkel!
én gondozónő vagyok, mi mindig ketten vagyunk reggeltől-délutánig 12 gyerekkel, nekem van 6, kolléganőmnek van 6 gyereke.
nagyon nem mindegy :( persze, neked is igazad van, ugyanakkor 4 hónapja sír, akkor gondolom akkor is sír ha babusgatják és tényleg ennyi ideig nem lehet a másik 29 gyerekről megfeledkezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!