Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Nálatok is az oviban minden...

Nálatok is az oviban minden második gyerek köhög?

Figyelt kérdés
Az óvónő mondta, hogy ha köhög a lányom és nincs más nagy baja, akkor vihetem oviba ha akarom, a fél csoport köhög úgyis... MOst tényleg ez a normális, hogy mindenki beviszi így is a gyerekét, akár hurutosan köhög vagy szárazan??

2016. jan. 25. 14:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Láz, látható színű zöld takony folyás, egyéb fertőző betegségek, himlő, skarlát. Nálunk köhögéssel sajnos be lehet hozni. De nem egy gyereknek lett ebből a köhögésből tüdőgyulladása, mert nem vették komolyan. 7-es voltam.
2016. jan. 25. 16:45
 12/15 anonim ***** válasza:
Lányom is beteg, az ovis csoportjában 23 főből 5-en mentek a múlt hét vége felé már csak...nagyon durva vírus lehet. Múlt héten lett beteg de még ugyanolyan rosszul van, nagyon csúnyán köhög úgyhogy a héten se viszem.
2016. jan. 25. 23:59
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ki se írja a doki ha "csak " köhög meg taknyos.Volt,hogy azt hazudtam,hogy lázas is vagy hogy kicsit megy a hasa,hogy kiírja,mert taknya-nyála egybe,de az itteni dokik szerint ezzel felesleges otthon tartani...
2016. jan. 28. 13:03
 14/15 anonim ***** válasza:
Kisfiam nem köhögős. Csak akkor köhög, ha beteg. Igy nálam egyértelmű, ha köhög reggel és csunyán, akkor doki. Ha csak köhécsel, nem piros a torka, jól érzi magát, nem fáj semmije, akkor ovi. Hazafelé pedig megkérdezem ovonénit, hogy köhögött-e. De tudják, ha sokat köhög, azonnal hivjanak!
2016. febr. 1. 16:51
 15/15 anonim ***** válasza:
12! Influenza az a durva virus!
2016. febr. 1. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!