Bölcsi vs. óvoda. Kedves anyukák, melyiket választanátok?
Kissé tanácstalan vagyok, hogy melyik lehetőséget válasszam. Gyerkőcöm nyáron lesz 2 éves. Több lehetőségen is gondolkozunk:
1. maradok vele 2 és fél éves koráig, és utána oviba menne, így lenne majd 5 hetem beszoktatni Őt. Az ovi homogén, minicsoport lenne, tehát gondolom, csak 3 éves gyerekek lennének.
2. visszamegyek dolgozni, amikor betölti a 2. évet, és Nagyszülők vigyáznak rá, illetve néha elviszik játszóházba, kb. napi 3 órára, délután Nagyszülőkkel lenne. Mivel nyári születésű, így a nyári szünetre nem szoktatnánk be oviba, hiszen itt ilyenkor összevonások vannak, így csak szeptemberben, 3 éves pár hónaposan menne oviba, amire én szabit vennék ki, így kb. 1-2 hetem lenne beszoktatni.
3. bölcsis lesz, ami egy rakás kaki itt, nagyon sok rosszat hallani róluk, aki teheti, menekül onnan :(
Szerintetek melyik a legjobb döntés a Gyerkőcnek?
mire véljem ezt a lenullázást???(1)
mert felkészítenék egy gyereket az ovira, mielőtt beadom...??
Kedves Mindenki, nagyon köszönöm a válaszaitokat, kedves Utolsó, neked külön köszönöm!
Az 1. válaszolónak üzenném, nem én pontoztalak le, nem tudom, kinek nem volt hasznos a válaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!