Hány éves kortól engedik ki egyedül a gyerekeket wc-re? Mikortól tudják maguk kitörölni a feneküket? És ha egyedül kimegy és mégis kaksi van, mi történik ha nem tudja megtörölni? Úgy megy vissza?
Figyelt kérdés
Ezek a kérdések valahogy nem tiszták nekem. Sehol nincs annyi ovónő meg dada hogy mindig ki tudják kísérgetni őket. De akkor hogy birkózik meg a gyerek egyedül ezzel?2015. dec. 4. 17:08
11/14 A kérdező kommentje:
bentről figyelem - egyrészt csukva vannak az ajtók másrészt nem minden csoportszoba van pont szemben a vécékkel. kimegyek utána - gondolom (remélem) nem hagyod ott a többieket egyedül, amúgy ha meg már mossa a kezét úgyis megvolt a dolog, átöltöztetni megint csak ki fogja?
2015. dec. 6. 05:56
12/14 anonim válasza:
Nálunk ebéd után közösen minden gyerekkel mennek ki, de napközben egyedül. Ha kaki van segítenek kitörölni. Itthon is egyedül megy el, szól ha kakil és segítek.
13/14 A kérdező kommentje:
Ez idáig rendben van, csak még mindig nem tudni, mi van ha egyedül megy ki, akkor ki segít neki?
2015. dec. 11. 09:05
14/14 anonim válasza:
A lanyom 5eves mult, elvileg még nem tudja kitorolni maganak, de gyakorlatilag vhogy megis megpróbalja
neha jobban, neha rosszabbul...
Mikor erre rákerdeztem, azt mondta, hogy lehet kiabálni, vagy addig kell várni a wc-n, míg vki ki nem jön, és annak szólni..
Az en lanyom bepipult, azt mondta, hogy ő már hiaba kiabalt, és egyrdul megtorult...hat gondolhatod milyen bugyival jött haza... :-D
En jól megdicsertem, azota egyre jobban megy neki...
De elvileg a csoportszobakhoz kozelkapcsolatosak a mosdók, és 25gyerekből vki mindig kkmegy vagy kezet mosni, pisilni, vagy a dadus, vagy az óvónő, szóval azért kicsit elücsörögnek, de általaba jar arra vki mindig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!