Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Hat éves fiúnál baj még, hogy...

Hat éves fiúnál baj még, hogy az anyjával jár a nőiben pisilni?

Figyelt kérdés
2015. nov. 26. 12:33
1 2 3
 21/28 Szabós Angela válasza:
0%

Ne engedd be egyedül a férfi wc-be ! Komoly pedofil veszély leselkedik rá ott.

Hogy segítesz-e neki vagy sem és hogy elvégzed-e előtte Te is a kisdolgodat, ez saját szokás. Bármelyik megoldás helyes.

De a legjobb, ha az apával megy a kisfiú a ffi wc-be ! Így védett is és ismerkedik is a férfias viselkedési szokásokkal.

2015. dec. 2. 14:17
 22/28 anonim ***** válasza:
Tegnap az Aréna Plázában voltam a tíz éves fiammal, és a bevásárló központokban sokszor velem jön a női részre. Azt mondja büdös van a fiú vécében.
2015. dec. 3. 07:21
 23/28 anonim ***** válasza:
Azért jó ha megtanítják neki, hogy a fiú wc-ben mi micsoda, ha nem látott még pissoirt akkor az nagy baj. Még ha nem éri is fel, nem baj ha tudatosodik benne a miként és a hogyan. Férfi kísérővel járjon férfi wc-be. Ha megszokta, igénye lesz rá, hogy oda járjon a bejáratnál meg meg lehet várni majd. Azért már nem olyan kis gyerek, ilyenkor már kezd kialakulni az intim szféra jó erre odafigyelni. Tíz év múlva már majdnem felnőtt ember lesz erre gondolj, tíz év meg túró.
2015. dec. 3. 19:47
 24/28 anonim ***** válasza:
76%

Elnézést, kissé off leszek, de az utolsó hozzászóló brilliáns érvelése megragadta a fantáziámat.

„ha nem látott még pissoirt akkor az nagy baj.”

Kifejtenéd bővebben, miért nagy baj ez? Ősi keresztény magyar kultúránk szerves része a piszoár, melyben társadalmunk fundamentuma testesül meg? Vagy férfi nem élhet a piszoár ismerete nélkül, mert addig bizony nem válik igazi férfivá? Vagy hogy van ez? :)

„Tíz év múlva már majdnem felnőtt ember lesz erre gondolj, tíz év meg túró.”

Ez is jó érv. Mondok én is ilyet: Tíz évvel ezelőtt ez a gyermek még nem is élt, s lám, mennyi mindent elsajátított azóta! A következő tíz év kemény munkája lesz megtanítani a piszoárhasználat mágikus tudományára. Szerintem menni fog. :)

2015. dec. 3. 22:26
 25/28 anonim ***** válasza:
60%

Off: köszönöm a lepontozást,de egy ideig akkor se fogom egyedül engedni a wc-re a kislányomat!!!! Ha én vagyok vele nyilván jön velem, ha a férjem akkor meg megy a férfi mosdóba!!!

Szerintem ráér megismeri a piszoárt,nem hiszem hogy sokmindenkinek van otthon! Egy 6 évesről beszélünk nem egy kamaszról!!!!

2015. dec. 4. 04:07
 26/28 anonim ***** válasza:

Ha férfi lennék, se használnám a közös térben levő piszoárt.

Gyereknek se fontos se a piszoárhoz, se a közös pisiléshez hozzászoknia.

Azonkívül, egy hatéves gyerek biztos, hogy van olyan magas, hogy tudna a piszoárba pisilni? Nem tudom.

2015. dec. 17. 22:27
 27/28 anonim ***** válasza:
Változó a piszoar méret. Van ahova tetszőleges magasságú állhat, mert kb a falat kell lepisilni ahonnan egy csatornába folyik le, van ahol van külön gyerek méret van (pl IKEA-ban) és persze van ahova gyerek nem tud mert túl magas. Ott csak a WC marad.
2015. dec. 17. 23:58
 28/28 anonim ***** válasza:

A falat kell lepisilni?!

Oda nem küldeném a gyereket, az biztos. Esetleg az apjával odamehet, hogy egyszer megnézze, hogy is van; de szokást nem csinálnék belőle.

Mi a következő; a fölégugolós, pottyantós WC?

2015. dec. 18. 00:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!