Szerintetek milyen óvónő az, aki büntetésből nem engedi ki a 3 és fél éves gyereket pisilni és az kénytelen maga alá pisilni?
Emlékszem, hogy az oviba nekünk is volt egy ilyen óvónő. Ha nem aludtál délután nem mehettél ki wc-re... Én tuti megtépném az óvónőt vagy legalábbis elbeszélgetnék vele...
14/l
Én írnék egy levelet a főnökeinek, és az óvodát fenntartó intézménynek is.
"gyermekem nem megfelelően ebédelt"
Az meg mi?
Igen, fegyelmezze a gyereket, ha rossz, de nem azzal, hogy alapvető szükségleteiben korlátozza! Állítsa sarokba, különítse el, akármi, de nem az, hogy nem mehet ki pisilni, ha pisilnie kell!
Jó, hogy nem tiltja meg, hogy vegyen levegőt! Botrányos! Nálunk olyan óvónéni növendék (még csak gyakorlaton volt a p*csa) volt, amikor középsős voltam, aki konkrétan a fejünket betakarta, úgy kellett aludni ebéd után! A szád nem lóghatott ki, nekem az orrom sem, mert rögtön betakarta az egész fejem. Mikor anyámnak elmeséltem, rohadtul ki volt akadva. Jó hogy nem húzott a fejünkre neylonzacskót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!