Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Szerintetek milyen óvónő az,...

Szerintetek milyen óvónő az, aki büntetésből nem engedi ki a 3 és fél éves gyereket pisilni és az kénytelen maga alá pisilni?

Figyelt kérdés
Ebéd közben történt, hogy a gyermekem nem megfelelően ebédelt és felállitották, de közben szólt, hogy neki pisilnie kell. Erre az óvónő mondta neki, hogy most nem mehetsz, mert büntetésben vagy, mire ő kénytelen volt egy kis idő múlva szégyenszemre bepisilni. Utána persze a többiek csúfolták.
2015. márc. 22. 20:46
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
78%
Az óvónővel is azt kellene csinálni, de a város főterén.
2015. márc. 22. 20:48
 2/30 anonim ***** válasza:
78%
Szívem szerint megtépném a kedves óvónénit, de inkább nem csinálnék problémát magamnak, így hát panaszt tennék, a gyermekemet pedig azonnal átvinném másik óvodába, és gondoskodnék róla, hogy minél többen tudjanak erről az esetről.
2015. márc. 22. 20:49
 3/30 anonim ***** válasza:
89%
Remélem, bementél az óvoda vezetőjéhez és elmondtad ezt neki. Ez bántalmazás, ami büntetendő. Nyilván nem az a cél, hogy csináld ki az óvónőt és az óvodát (úgyis kevés van), de ezt csírájában el kell fojtani, hogy soha többé ne fordulhasson elő sem így, se semmilyen más formában.
2015. márc. 22. 20:51
 4/30 anonim ***** válasza:
72%

Emlékszem, hogy az oviba nekünk is volt egy ilyen óvónő. Ha nem aludtál délután nem mehettél ki wc-re... Én tuti megtépném az óvónőt vagy legalábbis elbeszélgetnék vele...

14/l

2015. márc. 22. 20:54
 5/30 anonim ***** válasza:
79%

Én írnék egy levelet a főnökeinek, és az óvodát fenntartó intézménynek is.

"gyermekem nem megfelelően ebédelt"

Az meg mi?

2015. márc. 22. 21:00
 6/30 anonim ***** válasza:
45%
Mit jelent az, hogy a gyerek nem megfelelően ebédelt? Mert, ha teszem azt 125x kellett rászólni valamiért, akkor lehet, hogy a pedagógus bepipult, és már nem volt türelme figyelmet fordítani rá. NEM védeni akarom, de akárkinéll elszakadhat a cérna egyszer, akár óvónő, akár tanár, akár orvos. Tudom, hogy ha velem történik meg, máshogy látom, de ne konkrétegy eset alapján ítéljünk meg valakit. Főleg ne keltsük rossz hírét.
2015. márc. 22. 21:01
 7/30 anonim ***** válasza:
27%
Törvényesen járj el és még csak szabályt se sérts. Magyarul mondva ne üsd meg mert attól neked lenne bajod. De törvényes eljárással sokkal nagyobbat lehet "ütni" ha jól csinálják. Plusz az eset nyilvánosságra hozása.
2015. márc. 22. 21:03
 8/30 mi a fene ***** válasza:
18%
LEHET hogy az idegességtől kellett neki pisilni, de ezzel nem szabad büntetni, főleg egy 3.5 éves gyereket..Mindenesetre beszélnék az óvónővel.
2015. márc. 22. 21:04
 9/30 anonim ***** válasza:
71%

Igen, fegyelmezze a gyereket, ha rossz, de nem azzal, hogy alapvető szükségleteiben korlátozza! Állítsa sarokba, különítse el, akármi, de nem az, hogy nem mehet ki pisilni, ha pisilnie kell!

Jó, hogy nem tiltja meg, hogy vegyen levegőt! Botrányos! Nálunk olyan óvónéni növendék (még csak gyakorlaton volt a p*csa) volt, amikor középsős voltam, aki konkrétan a fejünket betakarta, úgy kellett aludni ebéd után! A szád nem lóghatott ki, nekem az orrom sem, mert rögtön betakarta az egész fejem. Mikor anyámnak elmeséltem, rohadtul ki volt akadva. Jó hogy nem húzott a fejünkre neylonzacskót...

2015. márc. 22. 21:07
 10/30 anonim válasza:
54%
Hogy érted, hogy nem megfelelően ebédelt?
2015. márc. 22. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!