Óvodai felmentést lehet ilyenkor kérni?
Sziasztok! Elsősorban azon anyukák válaszát várom akiknek a gyermekük 3 évesen otthon van! A helyzet azbh szeptembeben elkezdtünk az ovit első hét jo volt tetszett a második héten sírás üvöltés stb..aztan nem irták be ebédre mert újból kezdtük a beszoktatást..aztán mire jo volt az ovi beteg lett kezdtük kb náthával aztán következő héten vittem akkor a het közepéig ment es jött a felső légúti vírus 1,5 hét itthon aztán mentünk miutan mar jobban volt stb kb egy hetet tudott eddig végig járni es akkor azon a héten meg elkezdődött a hányással járó vírus..jott az őszi szünet semmi gond nem volt.hetfon vittem oviba es Estére tiszta takony köhög es itthon van!
Na volt olyan anyuka aki reggel a gyerek szájába nyomta be a nurofent es mondta neki ezzel delig kibirod,es otthon lévő anyarol van szó-vmelyik pici meg annyira köhögött h azt hittem megfullad..szoval a doki mondta h gyenge még az immunrendszere vettem neki immuntrofinát mindent...most azt kérdezném hogy ilyen esetben hova mehetnék hogy csak 4 évesen vinném oviba? Mi kell hozzá,hova kell mennem stb.. Tudom azt h akkor is 4evesen is elkap ezt azt-de addigra talán erősödik annyira az immunrendszere h ne 1nap ovi és utána 1 hét itthon legyen.. Én itthon dolgozom szóval nincs útban..most ez is Számomra hülyeség mert régen 5evesen is lehetett vinni most meg kötelező a 3 év,es ezert meg kérvényeket nyújtsd be h maradhasson otthon még.. Kell a közösség ezt tudom de Ő nem lenne ezzel elszigetelve sem semmi igyanugy menne játszótérre játszóházba..csak ez mar nem normális h Ennyi mindent összeszed..a másik ha elintézem h 4evesen Menjen akkor ebbe a csoportba amibe most van ebbe menne vissza középső csoportba?
Szerintem majdnem egy cipőben járunk ,tegnap sírógörcsöt kapott a kislányom mikor meglátott, az óvónő odarohant hozzám és közölte ezt csinálja mióta felkeltek!!És nagyon megijedt mert annyira hisztizett!
Kislányom azt mondta semmi bajom ,csak
sírok!
Majd utána rá 2 percre Réka néni meghúzta a fülem mondja hüppögve, meg megmosta az arcom!!
A szívem megszakadt majdnem elkezdtem bőgni én is!
Azon gondolkodom hogy mégis csak otthon tartom 4 éves koráig , mert én úgy gondolom addig mig egy gyerkőc nem tudja rendesen kifejezni magát beszélni addig oviban nincs helye!!
Főleg hogy annyian vannak abban a nyomorult csoportban mint a heringek!!
Es nem tudnak rájuk figyelni!! Bocsánat kicsit kiöntöttem!! Szóval szerintem sem lesz baja ha 4 évesen kezdi az ovit , én is itthon vagyok a kistesóval aki 12 hónapos!!
Játszóhába nincs aki betartassa a szbályokat. játszóházba nincs naposság, hogy megteritsen a vele egy asztalnál ülőknek (ez kb 6-8 fő) ott nincs olyan élmény, amit most már szivesen átél. Ha jövőre viszed, jövőre ugyanez lesz, 1 hét ovi 1 hét otthon. Amugy meg, szomszéd kisfiú: 2 év bölcsiből: 2 hét bölcsi 2 hét beteg. Most középsős és ugyanaz van! Kisfiam ugyanugy 2 évet járt bölcsibe, mindig a dec-jan-febr 5 nap beteg. Most középsős, ugyanaz. Gyerek immunrendszerétől is függ, mennyit lesz otthon.
Amugy meg, ha nem járt kis csoportba mert kiveszed, szerintem kiscsoportba kerül 4 évesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!