Rossz ceruzafogás, mi lesz így az iskolaérettséggel?
Figyelt kérdés
Fiam 6 éves, már 4. évet járja az oviban. Viszont a ceruzatartása rossz, és már 2 éve nem tudjuk neki megtanítani. Nevtanban is voltunk, fél évvel meghaladja a korát értelmileg, viszont ott is mondták a rossz ceruzatartást és csak a háromszögletű ceruzát javasolták. Az van neki már 1 éve, mégsem fogja rendesen. Így is szépen színez, nem megy ki a vonalból, a vonal áthúzásai is szépek, szabályosak. De 3 ujjheggyel tartja a ceruzát.2015. okt. 24. 12:24
11/12 anonim válasza:
5! Ha ezt nekem szántad, nem 4 éves. 4 éve rajzol fest. 5 éves. És igen nagyon jó fejlesztő pedagógus. Ugyanis az 5 évesekkel, ha évvesztes ha nem, foglalkkozik. És nem csak Ő!. pl észrese vettem, hogy nem jó a ceruza fogása. Mert én is igy fogom :)
12/12 anonim válasza:
Én is szörnyen fogom a ceruzát/tollat, de semmi baj sincs vele. Néhányan megnézik és megjegyzik, hogy furán fogom, de nem baj. Én is jártam mindenhova, volt háromszögletű cerkám, meg rátét is pluszban, de nem változott. Most rajzversenyekre járok és a kézírásom is olyan/lehet szebb mint a többi fiúnak. Ha nem megy megváltoztatni, nem kell aggódni. 16/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!