Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Nálatok a fogkrémeket közösen...

Nálatok a fogkrémeket közösen használják a kicsik?

Figyelt kérdés
Ez nem valami higiénikus szerintem, nálatok hogy van ez?
2015. okt. 8. 20:42
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

bamba vagyok, de nem anyuka, becopikáuztad :D

viszont nem változtat a lényegen. közös fogKRÉMtől nincs gondja senkinek. Főleg, ha óvónő nyomja rá és nem nyalogatja meg minden gyerek

2015. okt. 8. 21:15
 12/24 A kérdező kommentje:
Azért nem gondolnám erről hogy "fertőtlenítőben" lenne nevelve. Mivel külön törülközők is vannak.
2015. okt. 8. 21:18
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Otthon nyilván külön fogkefe van, lévén egy 3 éves gyereknek tejfogak vannak, egy felnőttnek meg maradandó, más fogkrem való rá. A felnőtteknek, hacsak nincs válmai ok, ami miatt különböző fogkefét kellene használni, szintén egy tubus fogkrem van, amiből közösen használnak.

Logikus és egyszerűbb, gyorsabb is, ha Kati ovoneni fog egy tubus és abból nyom a sorban álló gyerekeknek, mintha egyesével elő szedegetne mindegyiket és úgy nyomkodna. Semmi fertozesveszely nincs ebben

2015. okt. 8. 21:34
 14/24 anonim ***** válasza:

Nálunk is egyet használnak...és a naposok nyomják! :)

Nem értem mi ebben a nem túl higénikus?!

Semmi bajuk se lesz ettől!

2015. okt. 9. 00:31
 15/24 anonim ***** válasza:
Nálunk külön fogkrémfelelős van. :) Amióta ő nyomja minden gyereknek érdekes módon kevesebb fogkrém fogy. :)
2015. okt. 9. 08:36
 16/24 anonim ***** válasza:
Nálunk az ovonéni nyomja a fogkrémet a fogkefére,közösböl
2015. okt. 10. 06:05
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is közös fogkrém van az oviban, a dadus nyomja a fogkefére.

Nekem ezzel csak az a problémám, hogy sajnos sok szülő a legolcsóbb fogkrémet veszi meg, amit én nem szeretnék, hogy a gyerekem a szájába vegyen.

A barátnőm kislányát hónapokig vizsgálták, mire lehet allergiás. Véletlenül derült ki, hogy a bizonyos fogkrémekben van egy fajta fémszármazék, amire allergiás a kislány.

A fiam tejallergiás. Bizonyos fogkrémek tartalmaznak tejszármazékot.

Minden éremnek két oldala van.

2015. okt. 10. 16:58
 18/24 anonim ***** válasza:
58%

NEM!

A fogorvosom a kérésemre megnézte a gyerek fogait! Csak, hogy ilyenen is átessen és féljen a fogorvostol. Az volt az első kérdése: közös fogkrém van az oviban. Modtam nem, mindenkinek külön van.

Majd elmesélte, hogy az ő kislányának az oviba közös fogkrémjük van, amit látott: dadusnéni nyomta rá minden fogkefére a krémet és bizony ugy ahogy volt végighuzta a tubus szélét a fogkeféken. Erre a fogorvosom mondta, hogy na akkor az ő kislánya csak vizzel mos fogat az oviba. Olyan szájfertőzést és egyéb betegségeket összelehet szedni. Ezért örülk, hogy nálunk mindenkinek külön van.

2015. okt. 26. 12:21
 19/24 anonim ***** válasza:
...és NE féljen a fogorvostól! Bocsánat. carakszik a klaviatúra!
2015. okt. 26. 12:23
 20/24 anonim ***** válasza:
Mindenkinek sajátja van. Hiába a dadus adagolja, a tubus szája akkor is hozzáér a más gyerekének fogkeféjéhez. Es most jön az, hogy vannak szülők, akik soha nem cserélnek fogkefét, szegény gyerek meg rohadásig használja.
2015. okt. 27. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!