Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Használjak ovu tesztet vagy ne?

Használjak ovu tesztet vagy ne?

Figyelt kérdés
Ez a harmadik próbálkozós ciklusunk. A hómet mérem, előző hóónapban ovu tesztet is csináltam. Mutatta a teszt is, a hőm is, hogy volt peteérés és rá 14 napra meg is jött. A baba nem sikerült. A baj az, hogy én nem szeretnék rágörcsölni a dologra, így legszívesebben nem is tesztelnék, hanem csak rábíznám magam a természetre, de a ciklusom nagyon össze-vissza. :( Egyszer 29 nap, aztán 36, így teljesen kiszámíthatatlan. Szerintetek? Nagyon szeretnénk a babát!!!
2015. júl. 28. 17:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha nagyjából kétnaponta "megoldott" a szex, akkor felesleges annyira tudományosra venni már ennyire az elején.
2015. júl. 28. 18:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Régen én se ovuteszteltem, aztán az uóbbi 2 hónapban már igen, de nem mondhatom, hogy sokat segített... A tutit a hő mutatja utólag úgyis, a legjobb, ha 2naponta együtt vagytok, max mikor észreveszed, hogy leesett nagyon a hő akkor aznap is, így biztos nem csúsztok le. :)
2015. júl. 28. 18:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Én ovuteszteltem, nem az együttlétek időzìtése miatt, hanem mert hosszabb-rövidebb ciklusaim voltak, ìgy jólesett tudni, hogy van-e egyàltalàn ovum. A mikor meg azért volt lényeges, hogy ne menjek se túl koràn, se túl későn orvoshoz. Emellett hőt is mértem. Van aki szerint ez màr görcsölés, meg akaràs, minden azt gondol amit akar, màsodik hónapban sikerült a baba.

Én hasznàlnék tesztet, de ha téged ez csak stresszelne,.ne tedd.

2015. júl. 28. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!