Szerintetek igaza van az óvónőnek?
Idén kezdődött az ovi, és van 1 óvónő, aki eléggé kukacoskodó, van neki egy stílusa, de ez lényegtelen, nevezzük Zsuzsának. Ma reggel viszem be a gyereket, és egy másik ovónéni odahoz nekem egy fa játékot, hogy ezt a gyerekem eltörte, mert ráugrott, és hogy éreztessék vele, hogy súlya van a tetteinek, úgy döntöttek, csináljam/csináltassam meg. Megkérdeztem, mire fel. Végül kibújt a szög a zsákból, ez a játék Zsuzsa óvónő gyerekéé volt még anno, amolyan relikvia, ezért fontos hogy megcsináltassam, mert az ÉN gyerekem törte el. Én azt gondolom
1. A gyerek az oviban nem az én felelősségem, nem az én jelenlétemben törte el.
2. Ha fontos neki az a játék, miért hozza be 30 gyerek közé, ahol egyértelmű, hogy "nem tudnak rá vigyázni"?
3. Minden játékot, ami tönkrement, megjavíttat valakivel?
4. A gyerek mit tanul belőle, ha én asztaloshoz viszem azt a játékot?
Gondolkodtam, kivel beszéljem meg, és hogyan, hogy ne a gyerekemen csattanjon az egész. Beszéljek az óvónővel, hogy mi ez? Vagy az igazgatóval? Ti mit tennétek? Hozzáteszem, nem egy horribilis összeg lenne, csak maga az elv..... Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!