Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mennyire befolyásolná a...

Mennyire befolyásolná a véleményed az adott óvónőről, ha a magánélete nem szimpatikus?

Figyelt kérdés
Konkrét dologról van szó. Még csak nézelődünk, és van egy szimpatikus kis fiatal nő, akit nemrég megismertünk. A gyerekkel kedves, velünk is nagyon kommunikatív. Viszont Facebook-on olyan képei és videói vannak kint, hogy a szám tátva marad. 4 pasival ágyban, füvezés, ivás, bulizás hegyek, a "ruhából" mindene kint van, és sorolhatnám. Testhangsúlyos ruhában volt akkor is, amikor megismerkedtünk vele, de ez annyira nem zavart akkor. Most viszont kettős érzéseim vannak. Mennyire befolyásolna titeket a választásban, ha ilyesmit látnátok?
2015. szept. 16. 09:40
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Biztos hogy rola készült képeket látál ,nem csak egy megosztást ?
2015. szept. 17. 20:24
 22/30 A kérdező kommentje:
Nem. Nem egy kép volt, és videók is vannak, ahogy buliznak. Tévedésnek nem tévedés. Egyelőre abban maradtunk, hogy bizalmat szavazunk neki, és meglátjuk, hogy milyen ember. Én sem voltam szent húszas éveim elején, de az is igaz, hogy nem is vállaltam ekkora felelősséget a munka terén. Dolgoztam, de nem gyerekekkel. Nem akarok ítélkezni. Reménykedem, hogy élesen szétválasztja az élete két területét. Meglátjuk. De azért szemmel tartjuk.
2015. szept. 17. 20:29
 23/30 anonim ***** válasza:

Szerintem minél kisebb gyerekről van szó, annál inkább a szülők helyettinek kell tekinteni a gyerekkel foglalkozó személyt.

Azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy 10 év múlva a gyerek ugyanúgy példaként fog nézni a régi óvónénijére. És akkor lesz ez igazán probléma.

Nincs külön magán és külön munkabeli személyiség, az egy és ugyanaz.

2015. szept. 17. 22:05
 24/30 anonim ***** válasza:

ha szereti a gyerekeket jól bánik velük, szerinted mégis mire fognak emlékezni?:) hogy bulikon mit művelt??? (ezt mégis honnét tudnák?) nem arra hogy játszott velük? milyen verset tanított stb???

jó nagy baromságot írtál már bocs, mert max úgy emlékszik vissza valaki hogy de szerettem az óvónénit mert milyen aranyos volt, vagy hogy nem szerette mert morcos volt... de ennyi, az óvónő magánélete semmilyen hatással nem lesz a gyerekre... mellesleg én vagyok a bölcsődei dolgozó és mellette egy helyi rockbanda énekese is vagyok :) - kicsit más világ a kettő és mégis, képzeld nincs gond a munkámmal, imádom a gyerekeket és ők is engem, szülőkkel se volt soha semmilyen nézeteltérésem.

2015. szept. 17. 22:29
 25/30 anonim ***** válasza:

Szerintem vannak olyan hivatások, amelyekben tisztában kell lenni azzal, hogy nem válik el élesen a magánélet és a munka. Kimondottan ilyen terület a gyermeknevelés. Úgy gondolom, hogy aki úgy érzi, nem képes vállalni azt az áldozatot, hogy magánéletében is úgy viselkedik, hogy egyáltalán joga legyen egy gyermeknek a drogok és az alkohol veszélyeiről beszélni, az vagy válasszon másik hivatást, vagy várjon pár évet, és amikor már el tud képzelni egy péntek-szombat estét csoportszex és drogok nélkül, akkor vállaljon állást nevelőként. Ugyanez vonatkozik a bírókra, rendőrökre, orvosokra, stb. szerintem.

De nem kell velem egyetérteni.

2015. szept. 18. 08:34
 26/30 anonim ***** válasza:

24-es; képzeld el, hogy 10 év múlva lát a gyerek az utcán.

Visszaemlékszik, hogy milyen kedvesen megölelgetted, miután elesett az udvaron, és lenyúzta a térdét, vagy akármi.

És látja, hogy mondjuk a korlátok nélkül viselkedő társaságoddal mit csinálsz.

13-14 évesen könnyen lehet, hogy követi a példád. Baj.

Mellesleg a rock-énekes önmagában nem jelent semmi problémát. Pl. a Nyerges Attila is rock énekes, nem? Pedig nála szeretetreméltóbban éneklő embert nehéz elképzelni; vagy tévedek?

2015. szept. 18. 17:02
 27/30 anonim ***** válasza:
hát én lennék a legboldogabb, ha 10-14 év múlva is még énekelhetnék :) 40 éves vagyok jelenleg, de ezt már írtam az első hozzászólásomban... hát ha egy 14 éves gyerek csak azért iszik alkoholt mert egy bulin látja a volt óvónőjét inni és úgy gondolja őt követi... hát már ne is haragudj ez elég abszurd :) (nem fogok regényt írni miért gondolom annak, szerintem ezt minden épeszű szülő tudja :) )
2015. szept. 18. 21:17
 28/30 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem abszurd. Kis gyerekekről beszélünk.

Egyszer pont arról beszélgettünk volt ovistársakkal, hogy ki mindenki próbálta ki a volt óvónéni mahagóni hajszínét.Öten biztosan, akikről tudtunk. Lányok.

2015. szept. 18. 21:56
 29/30 anonim ***** válasza:
ne hasonlítsunk már össze egy hajfestést alkohollal és drogokkal (nem, nem drogozom és soha nem is drogoztam, itt csak a kérdésre utalok) - Van egy 15 éves lányom és ha szeretné befesteni a haját ennyi idősen már nem nagyon avatkoznék bele, míg ha alkoholhoz vagy drogokhoz nyúlna nem tenné zsebre amit kapna tőlünk. De úgy érzem jó nevelést kapott tőlünk így nincs mitől tartanom ilyen téren, láthatná nyugodtan részegen drogoktól mámorosan fetrengeni az óvónőjét, biztos vagyok benne, hogy nem kezdene "utána menni" :)
2015. szept. 18. 22:59
 30/30 anonim ***** válasza:
Miért befolyásolná? Semmi köze a kettőnek egymáshoz. Az a magánélete, ez meg a munkahelye, a hivatása.
2015. szept. 25. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!