Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mennyire befolyásolná a...

Mennyire befolyásolná a véleményed az adott óvónőről, ha a magánélete nem szimpatikus?

Figyelt kérdés
Konkrét dologról van szó. Még csak nézelődünk, és van egy szimpatikus kis fiatal nő, akit nemrég megismertünk. A gyerekkel kedves, velünk is nagyon kommunikatív. Viszont Facebook-on olyan képei és videói vannak kint, hogy a szám tátva marad. 4 pasival ágyban, füvezés, ivás, bulizás hegyek, a "ruhából" mindene kint van, és sorolhatnám. Testhangsúlyos ruhában volt akkor is, amikor megismerkedtünk vele, de ez annyira nem zavart akkor. Most viszont kettős érzéseim vannak. Mennyire befolyásolna titeket a választásban, ha ilyesmit látnátok?
2015. szept. 16. 09:40
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Akkor én itt nem is az óvónő, hanem az óvodavezető munkáját kérdőjelezném meg. Mert neki kötelessége ellenőrizni, hogy az óvónők megfelelő állapotban mennek-e dolgozni, akár meg is szondázhatja, ha úgy gondolja.

És a munka törvénykönyvében van olyan, hogy ha nem a munkakörének megfelelően viselkedik, és akár magánélete rossz fényt vet a munkájára, akkor ezért elbocsáthatják (nem tudom pontosan hogy van fogalmazva, de ez a lényeg).

2015. szept. 16. 10:29
 12/30 anonim ***** válasza:
14%
Kizárólag a személyes benyomásom alapján döntenék, meg se néztem volna a fb-on, ami amúgy is egy nagy kamu, egy vicc, egy marketing, amire semmilyen értékítéletet nem lehet alapozni... mindenki olyan képet fest ott magáról, amilyet csak akar, és ez a legritkább esetben van összefüggésben a valóságos életével, énjével, személyiségével. Nem érdekel a fészbuk, inkább a való életet választom.
2015. szept. 16. 10:30
 13/30 anonim ***** válasza:
52%

Minden további nélkül vinnem hozza...en is fiatal vagyok,en is hasonlo eletvitelt folytattam,most meg már nem...Gyerekeim születtek,máshogy kell viselkednem..ennek ellenére ketlem,hogy valaha is letagadnam előttük a múltam,ha majd arra kerul sor,predikalva arrol,hogyha elsziv egy fuves cigit lecsúszott narkoskent vegzi egy sikatorban...

De egyelore ezek kozul egyik sem téma,mivel ovisok,es viszonylag ritkan akarnak bulizni,inni es drogozni.. :):) nos gondolom ennyire viszi az ovoneni is a maganeletet a mumkahelyere..azzal meg ha masnaposan dolgozik,magaval szur ki a legjobban,mert o orul meg a gyerekzsivalytol...a testhangsulyos ruha meg?szűk póló,csőfarmer?minden masodik ember igy oltozkodik...amugy meg en se csekkoltam volna elore facebookon,semmi közöm a maganeletehez..

2015. szept. 16. 10:48
 14/30 anonim ***** válasza:
Mondjuk én nem néztem meg az óvónőket a facebookon , de ha már megtetted és ilyen képeket láttál, akkor nem csodálom hogy bizonytalan vagy. Én se szívesen adnám ilyen óvónőhöz a gyerekemet. Csak egyszer menjen másnaposságtól kóválygó fejjel (vagy befüvezve, még jobb...) dolgozni... Szerintem ha lehet, akkor válassz másik csoportot.
2015. szept. 16. 12:16
 15/30 A kérdező kommentje:
Többen céloztatok rá, hogy miért kerestem meg Facebook-on. Elég egyszerű, nem nyomozgattam, csak a férjem kérdezte, hogy milyenek voltak, és egyesével rákerestem és megmutattam neki az arcokat, és ha már ott ültünk, akkor miért ne tekernék lejjebb, hogy lássam, vannak-e már gyerekei, stb. ha egyszer teljesen nyilvános az oldala. Mert le is lehet tiltani, vagy korlátozni lehet, hogy ki-mit lásson, természetesen nem vagyunk ismerősök vagy ilyesmi. És elég furán jött ki, hogy épp mondtam, mennyire tetszett a gyereknek ez az óvónő, aztán tekerek lejjebb és fél melle kint, fetreng, szájában a füves cigi, a párom meg néz nagy szemekkel, hogy biztosan nem másnak a lapját nézzük?? Mondtam, hogy nem. Ő volt a gyerek kedvence. Aztán azóta is ezen jár a fejem, hogy ez most mennyire fura. Még alszom rá 1-2-t, szerintem.
2015. szept. 16. 13:14
 16/30 anonim ***** válasza:
76%
Bocs nem vagyok szakértő de honnan látszik egy fényképen egy cigiről, hogy fű van benne?
2015. szept. 16. 13:20
 17/30 anonim ***** válasza:
49%

Én nem vinném hozzá a gyerekemet. Aki gyerekekkel foglalkozik, annak mintaértékű legyen az életvitele.

Ha ezt nem tudja elfogadni és megváltozni, akkor válasszon más szakmát.

Tipikus ótvar kis ri.anc.

2015. szept. 16. 13:28
 18/30 anonim ***** válasza:
80%
bölcsődei dolgozóként: a magánéletem a magánéletem, a munkám a munkám... egy szülőnek sincs semmi köze hozzá mit csinálok otthon-buliban-bárhol, amikor nem a gyerekeikkel foglalkozom DE! : mivel tudom mennyire előítéletes szülők-emberek vannak, soha nem is posztoltam olyan képet ami megingathatná a hitüket abban, hogy rendesen végzem-e a munkámat, mert mint látjuk sokan összekeverik a kettőt :) viszont én 40 éves vagyok és nem 20-on pár akik szeretnek a bulikról posztolgatni... volt már nekem is olyan képem amit szívesen feltettem volna, de pont a szülők miatt nem tettem fel, hogy nehogy elkezdjenek kombinálni :) szóval egyrészt ha úgy érzed a munkájával nincs probléma nyugodtan vidd, viszont ilyen szakmában át kéne gondolnia mit posztolgat magáról, de hát ez is az ő magánügye, majd egyszer talán felnő ehhez is :)
2015. szept. 16. 14:05
 19/30 anonim ***** válasza:
Bennem csak az merült fel, hogy ti eldönthetitek, hogy ki legyen az óvónő/dadus? De jó neked. Nálunk az van, aki van,ha nem tetszik menjünk másik oviba.
2015. szept. 17. 15:15
 20/30 A kérdező kommentje:
Ez van nálunk is, persze. De elviszem másik oviba, ha nem tartom megfelelőnek a helyet, ezért gondolkodom előre.
2015. szept. 17. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!