Mennyire befolyásolná a véleményed az adott óvónőről, ha a magánélete nem szimpatikus?
Akkor én itt nem is az óvónő, hanem az óvodavezető munkáját kérdőjelezném meg. Mert neki kötelessége ellenőrizni, hogy az óvónők megfelelő állapotban mennek-e dolgozni, akár meg is szondázhatja, ha úgy gondolja.
És a munka törvénykönyvében van olyan, hogy ha nem a munkakörének megfelelően viselkedik, és akár magánélete rossz fényt vet a munkájára, akkor ezért elbocsáthatják (nem tudom pontosan hogy van fogalmazva, de ez a lényeg).
Minden további nélkül vinnem hozza...en is fiatal vagyok,en is hasonlo eletvitelt folytattam,most meg már nem...Gyerekeim születtek,máshogy kell viselkednem..ennek ellenére ketlem,hogy valaha is letagadnam előttük a múltam,ha majd arra kerul sor,predikalva arrol,hogyha elsziv egy fuves cigit lecsúszott narkoskent vegzi egy sikatorban...
De egyelore ezek kozul egyik sem téma,mivel ovisok,es viszonylag ritkan akarnak bulizni,inni es drogozni.. :):) nos gondolom ennyire viszi az ovoneni is a maganeletet a mumkahelyere..azzal meg ha masnaposan dolgozik,magaval szur ki a legjobban,mert o orul meg a gyerekzsivalytol...a testhangsulyos ruha meg?szűk póló,csőfarmer?minden masodik ember igy oltozkodik...amugy meg en se csekkoltam volna elore facebookon,semmi közöm a maganeletehez..
Én nem vinném hozzá a gyerekemet. Aki gyerekekkel foglalkozik, annak mintaértékű legyen az életvitele.
Ha ezt nem tudja elfogadni és megváltozni, akkor válasszon más szakmát.
Tipikus ótvar kis ri.anc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!