Nem kell aggódnom tényleg még elnézők a kicsikkek szemben?
Figyelt kérdés
Értem itt öltözködés,ami nem igazán megy a kislányomnak a bugyikáját nem tudja pisilés után felhúzni néha megpróbálja de ideges és közli anya huzd fel !!
Annyira féltem, mert 3 évesen nem igazán tudja elmondani mit akar és ugye nem biztos hogy egy olyan óvónőt fogunk ki aki segít neki mindenben!!
Annyire féltem az én pici lányom ovis lesz !!
Amugy van felmentésünk de annyi energia van benne hogy apával mégis úgy döntöttünk hogy menjen már most oviba!!
2015. aug. 17. 22:05
11/11 anonim válasza:
9s jól mondod én kijártam az ovodát amire iskolába kerültem a cipöm se tudtam bekötni se a hajam összegumizni iskolába tanultam csak meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!