Nem kell aggódnom tényleg még elnézők a kicsikkek szemben?
Értem itt öltözködés,ami nem igazán megy a kislányomnak a bugyikáját nem tudja pisilés után felhúzni néha megpróbálja de ideges és közli anya huzd fel !!
Annyira féltem, mert 3 évesen nem igazán tudja elmondani mit akar és ugye nem biztos hogy egy olyan óvónőt fogunk ki aki segít neki mindenben!!
Annyire féltem az én pici lányom ovis lesz !!
Amugy van felmentésünk de annyi energia van benne hogy apával mégis úgy döntöttünk hogy menjen már most oviba!!
nem elnézőek a kicsikkel, hanem megtanítják őket az önállóságra. nem fogják felhúzkodni a bugyiját, abban biztos lehetsz, én bölcsiben dolgozom, de én se húzkodom fel a 2-2,5 éves szobatiszta gyerekek bugyikájukat :) viszont megvan a módszerünk, hogy mivel tudjuk ösztönözni és hogy tanítjuk meg. nyilván te mint anya ha ott áll csupasz popsival, akkor rohansz bugyit felhúzni, ez közösségben nem így megy és a gyerekek is aktívabbak, ha nincs kihasználandó fél hozzá :D
na aggódj, vagy ha már azt teszed, akkor esetleg legyél kicsit szigorúbb, vagy türelmesebb, nem is tudom és hagyd próbálkozni, hidd el, egy fél óra alatt megtanulja a tied is :)
Elsőnek köszönöm
2. Válaszolónak nem én nem tettem fel ezt a kérdést csak most!!
Hű milyen kemény vagy utolsó azért nem erre számítottam nyilván nem azt várom el de azt gondolom bármilyen is és akárhányan is vannak ez lenne a kötelességük mert ma már mindenhol ez van sok a gyerek kevés a nevelő, tudom mert èn neg ápoló vagyok!! És akkor aem foghatom arra hogy kevesen vagyunk akkor csak 10 emberből 7 fürdetek meg!!
Na mind egy , csak a kislanyom most lett nyáron szombatiszta és a bugyifelhúzással meg gondok vannak!!
Ja meg furi hogy lassan majd ugy veszik csak fel a gyerekeket hogy irjon , olvasson lássa el magát egyen igyon egyedül öltözzön ! Végre ráveszem magam hogy járjon oviba erre tessék!!
Azt hiszem újra átgondolom ezt az oviba járást!!
Szia,
Azért szerintem ne itélj, amíg nem tudod milyenek az óvónők. Vannak persze idóta, megkeseredett ... óvónők, de vannak azért még bőven szakmájukra alkalmas, normális óvó nénik is. Nyilván itt a példára visszatérve a bugyi felhúzást hamar megtanulja majd, mert menni kell majd játszani és az óvónő biztos, hogy nem fog rohanni úgy ahogy anya ;), hogy Julcsikának lent van még a bugyija :D. De normális nevelő mellett gondoskodnak a gyerekekről, rendesen.Több önállóságot tanulnak, mint mellettünk, mert anya azért hamarabb szalad, hogy jajj szegény ezt nem tudja, azt nem tudja. Szeretem a gyerekeimet (5 és 1,5 évesek), de a nagynak nagyon jót tett a közösség, igaz nagyon-nagyon nagy ellenállás volt bennem. A kicsi fél év múlva bölcsis lesz, de sokkal nyitottabban állok már a dologhoz, sokkal könnyebb lesz az elengedés.
Ki fog derülni pár nap után, h milyen az óvónéni. Sajna, én a 4-el tökéletesen egyetértek. Én is mindig azt hallgattam, h lusta, meg nem akar öltözni, meg miért nem tudja egyedül húzni a nadrágját, meg nincs mindenre idő,meg meg kell tanulnia.
Értem én, h -remélem- jót akarnak, de nekem már tele van a puttonyom, a nincs mindenre idő, meg sok itt a gyerek dumával.
Szóval, hogy hogyan állnak ehhez az óvónénik, azt pár nap után tudod meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!