Tetű megelőzése?
Rettentően humoros válasz.köszi :)
Majd meg mondom a tetveknek :)
tetvek a tiszta hajat szeretik. koszos gyerekek haja nem lesz tetves, szóval miattuk ne aggódj ;)
gyógyszertárban tudsz venni sampont, de őszintén, nem jó a hajnak ha hosszútávon vegyszerezed, szerintem jobb egy pár tetűt kikezelni mint tönkretenni a gyerek haját :(
3:igen a gyógyszertárban már érdeklődtem,valami gyógynövényes sampont ajánlottak de nem tudom hogy tényleg jó e.
4:azt mondják koszosban terem tisztába át megy.na nálunk vidéken nagyon sok olyan van akit nem nagyon érdekel hogy tetves a gyerek vagy akár ő maga is.a lányomnak hát középig ér a haja,nekem a derekamig.nem szeretném ha belénk menne.a tetű irtónak (nem jut eszembe a márka) azt hiszem van megelőző samponja csak arra lennék kíváncsi hogy tényleg jó e.de én is arra gondoltam hogy nem mosom mindig ilyenekkel a hajunkat mert csak árt meg szerintem egy idő után megszokja,hanem időközönként mondjuk elei te sűrűn utána ritkábban.csak tényleg tanácstalan vagyok mert még nem voltam ilyen helyzetben .köszi a válaszokat :)
#4-es válaszolónak.. kislányomnak fenékig érő haját kellett levágatni a tetvek miatt, pedig több mindennel próbálkoztunk! Gondolhatjátok...
Amúgy mi is használtuk ilyen megelőző szereket, de nem segített sokat.. 2× volt tetves sajnos. Óvodát váltottunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!