Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Tetű megelőző szer?

Tetű megelőző szer?

Figyelt kérdés
Most kezdi a kiscsoportot a lányom és a védőnő ajánlotta hogy vegyünk valami megelőző szert.ti vettetek?ha igen aklkor milyent?és hol?azt mondják van aeroszol de ezzel minden reggel be kell fujni a fejét,illatmentes,de csapzottnak tűnik tőle a haja....sampont szerettem volna de nincs egy patikában sem,nem is hallottak róla pedig a neten irja hogy van és ezek bio termékek,nem vegyszeresek.ti hogy oldjátok meg?vagy csak bíztok bent hogy nem kapja el?
2014. aug. 30. 08:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Nevét most nem tudom mert nincs Itthon még de olcsó és piros műanyag kis üvegben van.Azzal én már 2éve kennem és tetű mentesek voltunk minden vasárnap be kentem és el kerültük.
2014. aug. 30. 08:41
 2/10 A kérdező kommentje:
Kedves válaszolo!patikában szoktad venni?
2014. aug. 30. 10:16
 3/10 baniko válasza:
Megelőzésre a Paranit, Parasidose, Armonia szerek jól működnek. Nem szagosak, a haj sem áll össze tőlük. Használati utasítás mellékelve van, és a gyógyszertárak forgalmazzák, de gyógynövény boltokban is előfordul, hogy kapható.
2014. aug. 30. 14:59
 4/10 anonim ***** válasza:
Igen gyógyszertárban kapható
2014. aug. 30. 17:07
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem a Pedex nevezetűt adták, remélem ettől nem hoz haza egy darabot sem.
2014. aug. 30. 20:04
 6/10 anonim ***** válasza:
Én vagyok az első válaszoló...ott a pont az utolsónál azt használom én is és jó nagyon.
2014. aug. 30. 20:07
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!holnap első utam a patikába vezet! :)
2014. aug. 30. 21:50
 8/10 anonim ***** válasza:
Minden nap befújjátok?
2014. aug. 30. 22:17
 9/10 anonim ***** válasza:
Ém a pedexel csak heti egyszer.
2014. aug. 31. 14:50
 10/10 Cinkírblan válasza:
Sziasztok. Látom, hogy régi a poszt, de nekem az a bajom, hogy kezeltem a hosszú hajú lányaimat már Hedrinnel, Paranittal, Pedexel, Neemoxannal, és semmi haszna. kifertőtlenítem az ágyneműt, plüssöket amikkel alszanak, ruhát, kabátot, sapkát, sálat, mindent, és vissza jön!!!! Mit csináljak????? nem akarom levágni a hajukat!!
2017. jan. 22. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!