Bevált valakinek (bármilyen) homeos szer gyakori ébredés esetén?
Figyelt kérdés
melyik,milyen eredménnyel,mennyire tartósan,hány nap alatt,milyen mennyiségben-és mekkora babánál?
kicsit sok a kérdés,de teljesen tanácstalan vagyok már
2014. aug. 12. 21:23
1/5 gabszem válasza:
én többfélét kiprobáltam, coffea tosta, chamomilla, sedatif pc. egyik se segitett. probáltam a levendulaolajat is meg rengeteg mást is. csak az idő segit, kb 2 éves korátol javult a helyzet
2/5 anonim válasza:
Amiket az első leírt,mi is mindet kipróbáltuk,de semmi sem segített.Várok.19 hónapos még éjjel 4-5x ébred. :(((
4/5 anonim válasza:
nállunk a coffea tosta és a sedatif pc együtt adása bevált!
Értsd úgy hogy egyik éjjel még 8-10x kelt amikor beadtam akkor meg csak 3x majd következő este 1x a következő éjszakát meg átaludta!Ha nem velünk történik el sem hiszem pedig előtte már minden létező dolgot kipróbáltam.
Ez volt 8 hósan,most 19 hós és ha nem beteg vagy nem jön a foga akkor alszik egész éjszaka nyikk nélkül!
Imába foglalom a nevét aki ezt a szert kitalálta!!
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a segitséget
2014. aug. 17. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!