Szeretném látni a helyzetet mások szemszögéből is. Jogosan érezte az az óvónénink, hogy megsértettem?
Találtam a facebookon pár napja egy számomra nagyon szép és megható írást az óvónők munkájáról:
Nagyon megtetszett a szöveg, hogy milyen szépen megfogalmazza az óvónők áldozatos munkáját, ezért megosztottam az ovis zárt csoportunkban, megjelölve benne az egyik óvónéninket. Azért csak az egyiket, mert csak ő van fent facebookon.
Tegnap hívott telefonon, hogy miért személyeskedek az ő nevével ennél a képnél, mert hogy ez milyen rossz fényben tünteti fel őt. És ez neki milyen rosszul esett, teljesen kiakadt rám.
Kérdeztem tőle, hogy de elolvasta a szöveget, vagy csak a képet nézte? Hát elolvasta, de akkor is ez egy mogorva óvónő, aki a képen van, és szerinte én őt vele azonosítottam és biztosan a másik óvónőt jobban szeretem, azért jelöltem meg csak az ő nevét ennél a mogorva óvónénis képnél.
De mondom ha más kép lett volna az írásnál, akkor is rosszul érintett volna? Hát akkor mondja, hogy lehet, hogy nem. Mondom én nem is néztem a képet, csak az írás volt nagyon szép, ezért linkeltem be a csoportba, hogy tudja, hogy mennyire meg vagyunk vele elégedve.
Meg mondom ezt a képet én csak találtam és megosztottam, nem én választottam az íráshoz a képet.
Más ismerősöm is megosztotta az óvónénijükkel ezt a bejegyzést, gondoltam én is kedveskedek a mienknek, de hát ez lett belőle :(
Tényleg ennyire félreértelmezhető volt a jó szándékom? Vagy szerintetek is túl lőttem a célon és nem kellett volna a csoportban "személyeskednem" ilyen csúnya kép mellett a nevével?
Tényleg annyira szeretjük mindkét óvónénit, nem tudom, lehet, hogy ez nekik nem tűnik fel. Nem is szeret a lányom reggelente olyankor bemenni az oviba, ha nincsenek ott a saját óvónénijei.
Megnéztem utána hányan osztották meg ezt a képet és ezt a szöveget mások, és rengetegen elküldték az óvónőjüknek, és azt láttam, hogy ők örültek neki.
Nem mindenki szereti, ha rájelölgetik őt képekre.
Értem én, hogy zárt csoport, de akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!