Tényleg rossz hatással van a nyári ovi egy 5 évesre?
Ezzel fogadott ma a dadus, hogy szerinte nem kellene vinnem a fiamat, mert vissza fog esni a szobatisztasága (egyébként sem tökéletes a dolog)
Én meg mondtam neki, hogy dolgozunk az apjával mindketten, épphogy az 5 hetes szünetet meg tudjuk oldani, mégis hova raknánk a gyereket, nagyszülők nincsenek.
És elgondolkodtam, hogy igaza lehet?
Én nem ítélkezem, nem provokálok. Egyszerűen kiállok a gyerek érdekeiért.
Kérdezted, mondtam-e, hogy rosszul érzem magam az oviban. Igen, mondtam, 1000-szer elmondtam!!!! De anyukám nem tudta máshogy megoldani. Megértem és sajnálom azokat a gyerekeket akik ott szenvednek a nyári oviban. :(
A dadus túllépett a hatáskörén...elméletileg a gyerekről információt sem adhat a a szülőnek, nem ám ilyen bugyuta jóslatot. Valószínűleg örülne, ha nem kellene sok gyerekkel vesződni nyáron...
Óvónő vagyok, de ezt az indokot nem tudom értelmezni. Az lehet indok, hogy pl. a kisgyerek 5 éves és egy pajtása sem fog járni, csak 3 évesek, akikkel nem tud majd mit kezdeni. DE ez sem ok arra, hogy ne vigyétek, pláne, ha dolgoztok.
Amúgy pedig gyerekfüggő, hogy élvezi-e a nyári tevékenységeket az oviban, van, aki imádja.
Ugyan úgy dolgoztok, mint év közben, ezt látja a gyerek is. Vannak szülők, akik lepasszolják a gyereket, hogy amíg szabin vannak ne idegesítse őket otthon, ezt a gyerekek is érzik...de itt nem erről van szó.
Én ebben az esetben nem látok realitást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!