Mi tennétek, ha olyan barátja lenne kisgyereketeknek az oviban, aki rossz hatással van rá?
Üdv a klubban.
Semmit sem tehetsz. Én szóltam az óvónőknek, nem történik semmi, mert a lányom kis "barátnője" olyan, mint a kullancs. Verekedni éppen nem verekszenek, de az a kislány olyan szinten beszél, mint az én másfél évesem (mármint a kiejtése), az egész család sötét, mint az éjszaka. Nem kis "munkám" volt, mire azt felfogták, hogy nem akarok összejárni velük, és nem látom szívesen a gyereküket nálunk.
A lányom határozottan visszafejlődött és megrekedt egy szinten. Rettenetesen el vagyok keseredve, csak azt látom megoldásnak, hogy jövőre 6 évesen iskolába viszem, hogy megszabaduljunk tőle.
másik oviban is lehet ilyen gyerek.mit tudsz tenni?nem sokat.beszélni vele erről-mi a helyes.az iskolában még vacakabb lesz a helyzet,mert ott kiengedik az udvarra őket-és nem is figyelnek nagyon rájuk.
az a helyzet,hogy most átbillent a ló túloldalára-idáig nem játszott,most megtalálta azt akivel lehet rendetlenkedni.ha hiszed,ha nem ez is egy fejlődés nála-mert már barátkozik-ez már igy is nehéz feladat neki,ha tavaly még egyedül volt-és még jónak is kellene lenni???
adj neki időt,hogy beérjen.ha viszon bántja,zavarja ez a gyerek-beszéld meg,hogy kérjen segitséget a felnőttől
bocs, bénán írtam... szóval, hogy ne olyan játékokat játsszon a nagyokkal, amiket nem szabad...
egyébént 3,5 éves a fiam /csak a rend kedvéért :)/
Mi épp most vagyunk (nagycsoportos ovi) év elejétől ebben a "cipőben"!! 2 hete kezdődött el az óvoda, de a lányomra a héten 5 napból 3-szor volt volt panasz, hogy a "barátnővel" rossz fát tettek a tűzre...
HELP!!!!! :( :( :( El vagyok nagyon keseredve!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!