Nálatok is ennyi ovis program van?
Nálunk is sok program van, ha a szülő nem ér oda akkor is elfoglalják a gyerekeket. De azért rossz lehet annak a gyereknek akinek soha nem megy el senki. A legtöbbször ott vagyok, de néha-néha előfordul hogy nem érek oda.
Nálunk is volt anyáknapja, gyereknap, évzáró, nagycsoportosok ballagása, lesz még kirándulás...
én anyáknapjára, karácsonyra és évzáróra megyek csak :( sajnálom a gyerekemet, de olyan a munkám, hogy délután egyedül vagyok 10 pici gyerekkel, nem tudok eljönni előbb, meg kell várnom a szüleiket és pont :/
nekem rossz nagyon, de nem tudok mit tenni, nem értem miért nem f5-től van, nálunk ráadásul sok a dolgozó szülő így 5-6 anyuka van csak ott ezeket az extra programokon :(
Nálunk is rendszeresen vannak programok. Viszont értelemszerűen az ovo nénik ezt nem akkora időzítik, amikor a szülők dolgoznak, hanem legkésőbb fél 5 fél, amikor talán még esélyed is van odaérni.
Ma pl. tanévbúcsúztató lesz, ami du 4 órától kezdődik és tart fél6-ig.
Tegnap pl. kutyás bemutató volt, amire a szülők nem voltak ugyan hivatalosak, de 3-tól 6-ig ott voltak a kutyákkal.
Egyébként én ilyenkor úgy oldom meg, hogy alapból 16:00-ig dolgozom. Az ovi bkv-val kb. 10 perc, viszont ilyenkor kocsival megyek dolgozni.
16:05-re már ott vagyok, ha apjukat felveszem (2 utcával dolgozik arrébb, mint én), akkor 16:10-re érünk be az oviba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!