Mit adjunk az óvónéniknek ajándékba?
Figyelt kérdés
Kisfiam most fog ballagni az oviból, és szeretnénk valami jelképes aprósággal meglepni az óvónéniket ebből az alkalomból. Van valamilyen ötletetek? Ti mit ajándékoztatok?2015. máj. 7. 11:09
1/7 A kérdező kommentje:
Már sok mindent olvasgattam, szerintetek egy saját kezűleg készített hűtőmágnes, vagy kulcstartó, egy virággal jó ötlet?
2015. máj. 7. 11:18
2/7 anonim válasza:
Valahol olvastam, hogy az óvónéniknek és tanító néniknek külön raktár kellene a sok kézzel készült ajándékhoz, így azokat jórészt nem tartják meg. Én személy szerint olyan kézzel készült dolgokat szoktam ajándékozni, amik elfogynak. Kézzel készült bonbon egy szép papírdobozban, szépen díszített mézeskalács, házi lekvár, házi süti. Ezekben a kisfiad is tud segíteni, pl. a bonbonhoz készítetek együtt egy általa kézzel festett dobozt vagy a lekvár címkéjét ő rajzolja meg.
3/7 anonim válasza:
Egy kép a kisfiadról valami szép keretben, mellé egy lap, amin megköszönitek az eddigi munkáját.
4/7 anonim válasza:
Mindenképp közös ajándékot vennék a többi ballagóval. Egy kis méretű fényképalbum és egy ajándékutalvány pont megteszi.
5/7 anonim válasza:
Mi közösen veszünk, de tőlünk kapnak egy ajándékkosarat vagy táskát kávéval, finom csokival, bon-bonnal, cappuccino-val, gyümölccsel. Ezt ott az óvodában is el tudják fogyasztani.
A fényképnek nem vagyok híve. Vázák, egyéb tárgyak szerintem már százával állnak náluk.
Nálunk szeretik az óvónénik ezeket a pici manókat:
6/7 A kérdező kommentje:
Közös ajándék nem jó, mert csak hárman ballagunk a csoportból, a többiek még maradnak egy évet, és a másik két anyuka kijelentette, hogy ő nem ajándékoz semmit, mert az óvónőnek az a munkahelye, ők sem kapnak soha semmit. De az én kisfiam imádja az óvónéniket, és tényleg ők is imádják őt, így úgy gondolom, hogy tényleg egy jelképes aprósággal semmi rosszat nem teszünk, de én egyedül nem szeretnék kemény ezreket fizetni.
2015. máj. 7. 19:41
7/7 anonim válasza:
Illatgyertya, szép toll, gyümölcskínáló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!