Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Óvodai ballagásra milyen...

Óvodai ballagásra milyen ajándékot adtok/adtatok az óvónéniknek, dajkának?

Figyelt kérdés
Ötleteket gyűjtenék, kisfiam idén ballag az oviból.
2015. ápr. 2. 10:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ovono vagyok, es kerlek ne szavazzatok le, de tapasztalatbol irom, semmi olyat, ami porfogo lehet, vagy a kukaban landolhat. Felesleges. Nekem mar a padlason vannak ket oriasi dobozban az emlektargyak, de fogalmam sincs, hogy kitol, mit kaptam. Remelem ez nem orult nagy baj, a kozel husz ev alatt tobb, mint ketszaz gyereket neveltem mar. Egy rajz, egy par puszi, talan egy kis virag mindennel tobbet er, es penzbe se kerul. Ezenkivul meg szoktunk kapni bonbont, ajandekutalvanyt, gyerekek rajzaibol, fotoikbol elkeszitett izleses albumot (ennek nagyon orultem mindig). Soha nem a targy volt az erdekes, minel inkabb, aki adja, es ha rola van egy foto (nem bogren, parnana, oraban :) ), akkor soha nem halvanyul az emleke a gyermeknek.
2015. ápr. 2. 10:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

- idézetes könyv

- Táblácska

- fényképes ajándéktárgyak (legjobb, ha a csoport közösen csináltatja és mindenki rajta van)

- köszönő képeslapok

- gyermekrajzok (akár ez is mehet fényképes ajándéktárgyra)

- gravírozott toll

- saját készítésű oklevél a "legjobb óvónéninek"

- üvegpohár vagy váza - belevésve a gyerekek neve, vagy köszönővers stb.

- ajándékutalvány (ez szintén közösen a csoporttal érdemes adni)

- díszdobozok (mehet bele fotó, rajz...)

2015. ápr. 2. 10:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Virág, bonbon és egy fotó. A felesleges porfogókat nem szeretem, ezért ajándékba sem viszek ilyeneket.
2015. ápr. 2. 11:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyik évben nálunk minőségi bizsuékszert vettek a ballagók, most meg ajándékutalványt fognak plusz fotóalmbumot. Vegyes csoport, így egyszererre csak 5-10 gyerek ballag, tehát adott évben kevesebb pénz jön össze, mint homogén csoport esetén (viszont ott ugye ritkábban).
2015. ápr. 2. 11:46
 5/7 anonim ***** válasza:

én is óvónő vagyok-és sok olyan dolgot kaptam,amit tudok kitől,de csak azért mert fénykép van rajta.igaza van a kolleginának,bár én a szép vázát,kis tartókat kitettem.

jó az utalvány,de kaptam már faliórát gyerekek képeivel,bögrét,borospalackot a ballagókkal.ezen rajta vannak a gyerekek,igy tudom,hogy melyik csopim volt

2015. ápr. 2. 13:31
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Illatgyertya, szép toll, mappa, kávéskészlet, minőségi bon-bon vagy kávé.
2015. ápr. 2. 20:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem a dísztárgyakkal annyi megjegyezni valóm van, hogy lehetőleg olyan válassza ki, aki mát járt az óvónő lakásában. Akkor teszi csak ki, ha stílusban passzol.
2017. jan. 19. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!