Ajándék ötletek ovónéniknek ballagásra?
Nagycsoportos anyukák összefogtunk,és valami értelmeset szeretnénk.Talán masszázsbérlet,fodrászutalvány(nevesebb),de valami kedveset is szeretnénk amiről a gyerekek juthatnak eszükbe.Ki mivel ajándékozta meg őket?
Előre is köszi az ötleteket!
Szia!
Én óvónő vagyok, tavaly kaptam életem egyik legszebb ajándékát!!! a gyerekek rajzaiból és képekből( a 4 év legszebb pillanataiból) állították össze a szülök egy könyvet. Minden gyerek rajzolt valamit és a rajzára lett egy igazolványkép is ragasztva, ezt kinyomtatták, összefűzették és szépen átkötve megkaptuk. nagyon- nagyon szép ajándék és gyönyörű emlék is egyben.
Szerintem Ők is örülnének egy ilyen ajándéknak:)
minden gyerek rajzolja le az óvónénit otthon, ezt össze lehet gyűjteni és egy "albumnak" összeragasztani, bekötni.
ledátumozni, "aláíratni" a gyerekekkel, meg esetleg minden gyerek mondjon otthon 3 jellemző dolgot az óvónéniről és ezt is oda lehet írni a rajzra ...
emellé meg vmi ikea-, vagy libri-utalvány
sztem a váza, kaspó, üveg kínálótálak és hasonlók elég gyakori ajándék a pedagógusoknál, valami egyedibb kéne ha tényleg örömet akartok szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!