Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Kérhetnek ilyet az óvodában?...

Kérhetnek ilyet az óvodában? Mégis hogyan?

Figyelt kérdés

A lányom most beteg, nem jár, nálam a legutóbbi verzió a jövő heti anyák napi ünnepségre, hogy reggel viszünk nekik szép ruhát, és délután, mire megyünk, fel lesznek öltöztetve.

Tegnap hívott fel barátnőm, egy csoportba járnak a gyerekeink. s mondta, hogy az óvónő szólt, hogy az anyák napi ünnepség napján mindenki vigye haza ebéd után a gyereket, és szépen, illatosan, ünneplőbe öltöztetve legyen kedves visszavinni délután.

Tudomásom szerint ilyet nem kérhetnek, ugye?

2015. ápr. 29. 08:22
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező: az, hogy mit "kérnek", az ne érdekeljen. Van egy kötelező munkaidejük, ill. pontosan szabályozva van minden. Az, hogy nem akarnak dolgozni, az meg az ő bajuk.
2015. ápr. 29. 09:49
 22/32 anonim ***** válasza:
92%

Az óvónő kéréséről a régi vicc jut eszembe:

Cigányprímások hakni után az öltözőben a főnökükkel:

- Te, Gazsi, nekem nem jár a pénzből?

- Járni jár, csak nem jut.

Szóval az óvónő is kérheti (bár nem értem, munkaidőben az a dolga, hogy a rábízott gyerekeket ellássa, így simán csak lustaságnak tűnik a részéről), maximum nem teljesítik a kérését.

2015. ápr. 29. 10:04
 23/32 anonim ***** válasza:
27%

"...ellentétben a vidékkel, ahol a 2-es válaszolóék laknak- dolgoznak. Így nem érnek rá az óvónő elképzelése szerint ugrálni."

Én elismerem, hogy esetleg félreértelmeztem amit írtál, te meg ismerd el, hogy félreértelmezhetően írtál és akkor rendben vagyunk. Nem volt egyértelmű a fogalmazásod, nem véletlenül értettük többen is máshogy, mint ahogy te állítólag szántad. Egyértelműen fogalmazni is meg kell tanulni (az sem olyan nehéz) és akkor nem lesznek ilyen helyzetek. A fővárosiakról a véleményem ettől még nem változott, mert a nagyképűség bizony süt a soraidból, de ez az én dolgom.

2015. ápr. 29. 10:09
 24/32 anonim ***** válasza:
81%

13! Nem nyertél, nálunk fél 5-kor kezdődik az ünnepség, addigra odaérek. Egyébként meg hadd én döntsem el, hogy szabit veszek-e ki vagy nem. Ha 4-kor is kezdődne, fél órával előbb elkéredzkedek, miért is vennék ki egy nap szabit? Az remek, hogy te kivehetsz akkor amikor te akarsz. De ez nem mindenhol van így. És az óvónők a kényelmük miatt kellemetlen helyzetbe hozzák a szülőket!

12-es voltam

2015. ápr. 29. 10:10
 25/32 anonim ***** válasza:
36%
23-as, nekem nem derült ki, hogy 4-es városon lakik vagy sem, pláne hogy melyik városban. De a lakóhelye alapján megítélni valakit anélkül hogy bármit tudnál róla nagyon erőteljes szűklátókörűség lenne. Te nem így látod?
2015. ápr. 29. 10:25
 26/32 anonim ***** válasza:
16%
Hihetetlen mit lázadoztok egy ilyen dolgon,évente 1x van,ráadásul valószínű nem egy nappal előtte közlik tehát azért nem olyan ördöngös dolog szabit intézni,DE! még ezt sem kell,hisz biztos vagyok benne,hogy aki nem tudja elvinni átöltöztetni,annak sem melegítő naciban fog ott állni a gyereke az ünnepségen,mert átfogja az óvónő,dadus öltöztetni.Problémamegoldó képesség 0.Kommunikációs képesség szintén.
2015. ápr. 29. 10:39
 27/32 anonim ***** válasza:
75%

23-as: teljesen egyértelműen fogalmaztam, s még mindig nem tudod (ahogy többen is megértették, ill. le is írták neked), hogy én, a 4-es válaszoló hol lakom.

"ellentétben a vidékkel, ahol xy lakik"-szó szerint ezt írtam. Ez a magyar nyelv általánosan bevett szabályai szerint NEM félreérthető, kivéve, ha funkcionális analfabéták olvassák.

"a vidéken, ahol"= a településen, a városban, arrafelé stb.

2015. ápr. 29. 10:50
 28/32 anonim ***** válasza:

Szintén a 4-as vagyok,még valami: NEM nagyképű az, aki leír valamit, amit te nem tudsz értelmezni. Az annyi jelent, hogy nem tudtad értelmezni.

Itt a gyk-n mindig az a nagyképű, amit nem értenek/nem tudnak elolvasni/nem mer úgy élni/nem tud úgy élni stb.

2015. ápr. 29. 10:53
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Tök jó azoknak, akik csak köhögnek egyet a főnöknek, az meg rögtön el is engedi őket.

Nálunk már decemberben fel kell íratkozni a jövő évi szabira. Nálunk nincs olyan, hogy 1 nap szabi. Ha épp nem vagyok szabadnapos amikor dolgom van, akkor műszakot kell cseréljek, ha van valaki, aki belemegy a cserébe!!!

Multicég, hipermarket.

Amúgy nem, nem kérhet ilyet az óvónő. Az óvoda nyitva tartási idejében kötelesek biztosítani a felügyeletet a gyereknek.

2015. ápr. 29. 10:56
 30/32 anonim ***** válasza:
49%
4-es Durva vagy...
2015. ápr. 29. 10:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!