Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Kérhetnek ilyet az óvodában?...

Kérhetnek ilyet az óvodában? Mégis hogyan?

Figyelt kérdés

A lányom most beteg, nem jár, nálam a legutóbbi verzió a jövő heti anyák napi ünnepségre, hogy reggel viszünk nekik szép ruhát, és délután, mire megyünk, fel lesznek öltöztetve.

Tegnap hívott fel barátnőm, egy csoportba járnak a gyerekeink. s mondta, hogy az óvónő szólt, hogy az anyák napi ünnepség napján mindenki vigye haza ebéd után a gyereket, és szépen, illatosan, ünneplőbe öltöztetve legyen kedves visszavinni délután.

Tudomásom szerint ilyet nem kérhetnek, ugye?

2015. ápr. 29. 08:22
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
54%

"ellentétben a vidékkel, ahol a 2-es válaszolóék laknak"

Ez nem azt jelenti, hogy a válaszoló szerint a vidékiek (akik nem Budapesten laknak) nem dolgoznak, hanem azt, hogy azon a vidéken (környéken) élők, ahol a 2-es válaszoló lakik, ott nem dolgoznak az emberek.

2015. ápr. 29. 09:06
 12/32 anonim ***** válasza:
76%

2! Szerinted az nem nagy ügy, hogy egy délutáni program miatt vigyem haza a gyereket hogy illatosan, szépen vigyem vissza? Hol dolgozol, hogy ez nem okoz gondot? Nekem nagyon aranyos, megértő főnököm van, de azért mégiscsak dolgozok, ahonnan nem mehetek el csak azért, mert az óvónőnek ilyen szuper ötletei vannak.

Kérdező? Kislányom középsős. Tavaly úgy volt - és idén is így lesz -, hogy az ünnepség előtt odamentem 10 perccel előbb, vittem a szép ruháját és én átöltöztettem. Eszébe sem jutott az óvónőknek, hogy vigyük el a gyereket, amit nem is tennék meg, mert nem tudom, hiszen dolgozom.

2015. ápr. 29. 09:08
 13/32 anonim ***** válasza:
39%

Nálunk is így van. Sőt még a farsangin is így volt.

Egyébként ha egész nap dolgozol, akkor így is úgy is szabit kell kérned nem? Mert nem hiszem, hogy ha te 4-ig dolgozol az ünnepség 4-kor kezdődik akkor simán odaérsz.

Szerintem egy nap szabit megér a gyerek. De ezt te tudod.

És igen vidéken is dolgoznak. Szeretem ezt a pesti hozzáállást, hogy csak ők dolgoznak, csak nekik van pénzük, csak ők adóznak, nekünk azért jut mindenre.....

Értelmes.... de ebbe ne menjünk bele.

Kérdező szerintem is hívd fel az ovónőt, hogy ez mindenkire vonatkozik vagy csak azokra akik meg tudják oldani.

2015. ápr. 29. 09:09
 14/32 anonim ***** válasza:
72%
4-es azt írta, hogy AZON A VIDÉKEN.... Vegyétek már le a szemellenzőtöket, nem kell mindjárt a másik torkának esni ha kiejti a száján a "vidék" szót!!! :D:D:D:D Vajon Freud doktor mit szólna ehhez?? :)
 15/32 anonim ***** válasza:
50%
2-es vagyok.De dolgozó szülők vannak,de van nagymama,de akinek nincs abból sem volt gond mert akit nem tudtak elvinni,azt felöltöztették az óvónők,mint ahogy írtam előbb is.Mondjuk én ha pont dolgoztam,szabit vettem ki,mert az én műszakom 12 órás,tehát este 7-ig dolgoztam.Ha ott akartam lenni akkor szabi,akkor meg eltudtam hozni délben.Ezért írtam,hogy nem nagy ügy.Évente 1x van ilyen.
 16/32 anonim ***** válasza:
60%
Jah különben a mi vidékünkön senki nem dolgozik,nincs szükség pénzre,fénnyel táplálkozunk :)))) Hihetetlen...
2015. ápr. 29. 09:13
 17/32 anonim ***** válasza:
98%

Lányok ne vicceljünk már, felnőtt módon kellene viselkedni, kommunikálni, gondolkodni.

Először is olvassuk már el kétszer-háromszor azt a választ, ha tudjuk, hogy szövegértési gondjaink szoktak lenni, vagy ha nem tesszük ezt meg, akkor bölcsebb dolog a hallgatás.

Másodszor is: vegyél ki szabit, bumlizzál ide-oda a lakás meg az óvoda között egy vacak öltöztetésért?! Hát ha annyira különleges extra giga óriási feladat egy óvónőnek felügyelni a gyerekek öltözködését vagy segíteni nekik (ugyanis az óvodások nagyrészt egyedül öltözködnek!!!) akkor átöltöztetem basszus én, de ezért nem fogom hazavinni!!! Milyen beillatosításról beszélünk, parfümöt is használni kell, mert akkor azt is teszek az ovis zsákba!! Smink nem kell?? Fodrász, tupír, hajvasalás??? Vagy mi a francnak ehhez a szülő?? És főleg minek ehhez hazamenni utána meg vissza???

Baromság, életszerűtlen, fölösleges.

2015. ápr. 29. 09:20
 18/32 A kérdező kommentje:

Én még valahogy csak-csak meg tudom oldani, bár egész napos szabit biztosan nem fogok kapni.

Barátnőm egyébként 6-ig dolgozik szerdánként, és neki már azért is könyörögni kellett a főnöknek, hogy legalább fél 4-re engedje el. És még nem biztos, hogy el is engedi.

Nálunk a csoportban rengeteg az egyedülálló szülő, sajnos minimális segítséggel. És ezt tudják az óvónők is, hogy kinek milyen a háttere, ezért nem értem, miért kérnek ilyet?

Mondjuk már sajnos nem az első, hogy szabadulni akarnak a gyerekektől... papíron nem volt tavaszi szünet, ennek ellenére kérték, hogy aki tudja, vigye el a gyereket ebéd után, vagy pénteken már ne is vigye be... Na mindegy.

2015. ápr. 29. 09:25
 19/32 anonim ***** válasza:
50%

6-os: négyes vagyok: "a vidéken, ahol".

Ez nem azt jelenti, hogy Vidéken, ami nem Budapest. Értő olvasás.

2015. ápr. 29. 09:45
 20/32 anonim ***** válasza:

9-es: Én a 4-es válaszoló vagyok.

"eszembe jutott, miért nem nézem semmibe a fővárosiakat"-írod te. Azért, mert az értő olvasás neked nem megy, azért nem nézel semmibe másokat?

Érdekes...

2015. ápr. 29. 09:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!