Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ha betölti a három évet...

Ha betölti a három évet kötelező a bölcsi, ha nem megy még oviba?

Figyelt kérdés

Valahová mindenképpen járnia kell?

A kislányom decemberben tölti be a 3 évet.

Az oviban azt mondták,hogy ne nagyon számítsak rá,hogy szeptembertől felveszik,illetve,hogy januárig tudnak neki helyet biztosítani,írassam be bölcsibe.

Csak az a gond,hogy nincs munkahelyem,ahová vissza tudnék menni dolgozni,így bölcsibe nem tudom addig beíratni.

Itt azt olvastam,hogy igazából csak 2016.szeptembertől kötelező neki az ovi,ez igaz?Akkor a bölcsi sem kötelező?

Kicsit össze vagyok zavarodva!

Előre is köszönöm,ha valakinek van türelme válaszolni!

2015. ápr. 21. 09:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Óvodavezetővel beszèltem ezt mondta

NEM AZ ÓVODÁBAJÁRÁS KÖTELEZŐ HANEM A BEIRATÁS!Mondjuk nem èrtem mert akkor mièrt kell szivatni ès fenyegetni a családokat hogy elvesszük a családit ha nem jár a gyerek!!

Nálunk pl itthon vagyok a 7 hónapos babánkkal mièrt kène oviba jàrjon a nagyobbik, ja csak azèrt hogy legyen sokszor beteg, ès vegyem a rahedli gyógyszert!! Hurrá

2015. máj. 2. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!