Óvónénik gyakran kaptok el a gyerekektől betegségeket? Ágynak is estek vagy tudtok mellette dolgozni?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 6. 20:40
1/9 anonim válasza:
Én voltam óvónéni és az egyik, amiért otthagytam pont ez volt. Azt mondták majd javul a helyzet, majd megszokom, csak az első pár hónap ilyen, na én 3 év alatt nem szoktam meg. Állandóan beteg voltam szinte. Sokszor ágynak is estem, akkor hiányoztam, ami kicseszés volt a kolléganőmmel, de volt, hogy nem bírtam felkelni a ágyból, olyan rosszul voltam. Máskor, bementem, de úgy fájt a torkom, hogy alig bírtam beszélni, ott meg nem lehet hallgatni, énekelni, beszélni kell sokat. Hangszálgyulladásom is volt, akkor konkrétan nem tudtam beszélni napokig. Szóval, akármennyire szeretem a gyerekeket, nem nekem való, hiába szedtem vitamint, goji bogyót, aloe verát, mindent, akkoris mindig beteg voltam. Sajnos elég gyenge az imonrendszerem, gyerekkoromban is folyamatosan beteg voltam. Mióta eljöttem onnan kb 3szor voltam beteg 2 év alatt, ami nálam szuper.
2/9 anonim válasza:
igaz én bölcsiben dolgozom, de (lekopogom) én 3 év alatt semmit nem kaptam el a gyerekektől, kolléganőm viszont szegény (pedig ő régebb óta dolgozik jóval) 2-3 havonta mindig összeszed tőlük vmit :/
3/9 anonim válasza:
Immunrendszer függő. Keresztanya óvónő, sosem beteg. Azt, hogy az elején hogy volt azt viszont nem tudnám megmondani. De az egész család nem az a beteges fajta.
4/9 A kérdező kommentje:
Hát én olyan is-is vagyok. A páromtól sosem ragad rám semmi megfázás vagy hasonlók, hiába vagyok mellette szinte egész nap és közelebb kerülök mint bárki máshoz, viszont egyéb dolgok meg gyakran beütnek nálam. A családom sem az az egész évben kicsattan az egészségtől fajta.
2015. ápr. 6. 21:38
5/9 anonim válasza:
A saját 3 gyerekemtől nem igazán, de most, hogy 2 éve gyerekek közt dolgozom, mindig mindent elkapok...
6/9 anonim válasza:
Én baby-sitterkedtem 3 évig, és előtte sosem voltam beteg (minden évben elkerültek a téli járványok, egyedül tavasszal ment át rajtam egy 3 napos megfázás), de abban az időszakban havonta-kéthavonta beteg voltam, mindig elkaptam valamit a gyerekektől, amit ugye az oviból hoztak haza, és mivel nem mehettek közösségbe, én maradtam velük otthon egész nap. Volt amikor 2 hétig bújkált bennem a hasmenéses-hányásos vírus, amiben azelőtt utoljára 10 éves koromban volt részem. Úgyhogy örülök hogy már nem ezzel foglalkozom, pedig nagyon szeretem a gyerekeket, de ez a része megviselt. :(
7/9 anonim válasza:
Én is bölcsiben dolgoztam, egyszer kaptam csak el betegséget egy évben, az viszont úgy megviselt, hogy fél évig nyögtem a szövődmnyeit. Utána viszont már jól megerősödött az immunrendszerem, és nem kaptam el semmit.
8/9 anonim válasza:
Ovono vagyok, nem vagyok betegeskedo, az elso evekben se volt kulonosebb problemam.Tenyleg immunrendszerfuggo.
9/9 anonim válasza:
1 évig dolgoztam oviban, nem voltam beteg a gyerekektől. Pedig naponta többször tüsszentettek az arcomba, néha szaftosan is... Undi, de legalább nem lettem beteg. Még csak taknyos se, szóval tényleg semmi.
Ja pedig kiscsoportban voltam, masszívan taknyos-köhögős volt az összes pindurka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!